Kyllä se immeinen on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoi eläintensuojelijain höpinöitä töllöstä, toisinaan niillä lipsuu raskaasti, ei oo pitua.
***
Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti? Siinä oesi immeinen heikoella kun pevot saes määrätä tahin.
***
Saateri, kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla. Elläemen tappo on murha!
***
Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai luonnossa?
***
On se melko julmaa luonnossa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa. Juutuubissa melekosia tapauksia.
***
Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä.Vekkaanina eei pitkällle pötki raskaassa duunissa.
***
Oikeastaan rikollista porukkaahan tuo sakki on. Laki säätää jokaiselle ihmiselle kotirauhan. Nämä sekulisakki tunkeutuu varkaisiin turmelemaan toisen omaisuutta. Eikö noita kukaan saa aisoihin? Ärsyttää. Aamen!