se rahanpesu on korkijassa kurssissa. Venäjän miehetki kantaa säkkikaupalla likasta rahhaa sinne Kyproksen suuriin pesukonneisiin. Huhu kertoo että puhasta on tullu, siinä samassa on puhistunneet myös pyykkärit. Persetaskussa ei oo mittää ja lompsaki huutaa tyhyjyyttään. Puhas raha on tietenki hykijeeninen ja neotraali. Arvaamatta Kyproksen herrat pääitti lähtijä Rysseliin lakki kourassa rukoeleen vippijä. Arvaamaton ei arvaa, vaan puhhuu silikkaa faktaa. Aevan arvaamatta Rysselin herrat joutu kokkoontuun kokkoukseen kyselemmään toesiltaan niin kun se entinen mies naeseltaan : Juuko vae eikö? No suuressa maalimassa ollaan myönteisijä ja taepuvaesija, lisäksi se JEES on heleppo sanuva vaekka on tankero kieli.

Vaen mitäpä se tämä minä kannan semmosija huolija jokka ei mulle kuulu pisaranvertaa. Lähinnä kiinnostaa tuo oma lompakko, että missä kunnossa siellä setelistö makkaa. No, elä se mittää! Aokasin lompsan hyvässä uskossa ja luotin että valuuttavaranto on reilassa. Mutta kun aokasin lompakon ällistyin ja hämmästyin. Ne pari viitosen setelijä oli aevan surkijassa kunnossa. Jopa home tuoksahti sieraimiin ja näköhavainto tojisti, että ny oli syytä huoleen.

Vae ei hätijä mitijä. Sopivasti eilen tuli hankittua uusi aotomaattipesukone. En siinä kauaa äplistelly kun päässä kitteyty ajatus rahanpesusta, noin pienimuotoisena, suuren maailmantyyliin. Kopistin setelit konneeseen ja reiluna poekana panin lompsanki sammaan  kohteeseen. Puluverija panin riskisti lokeroon toevojen että se räjäyttää lijan poes. . Huuhteluaeneella varmistin pehemosen lopputuloksen. Ja eiku mylly pyöriin. Ohojelmaksi laeton valakopyykkiohojelman, eipähän kukkaa pääse väettämään rahhaa likaseksi - eikä lomsaa-

Voen vakkuuttaa että puhasta tuli. Pari vitivalakijaa paperilappuva noukin konneesta ja lompakkokin oli tuoksuvan puhas. Kyllä ny passaa elvistellä puhtaan kaolan kanssa ja ylypeillen näötellä puhasta rahhaa. Täällä kyllä pesee jos jollaki on onkelmaa setelistössä. Pientä korvaosta vastaan panen setelit haesemaan puhtaalle. Puhtaijen aatteijen puolesta voe panna ittesäki ja vieraan likkoon. Karisee karstat ja suuretki synnit. Eessä on aevan erilaenen, tuoksuva höyhenepehemonen maalima, Jo vaen, siihen pittää pyrkijä.

***

-15,5 on ilimasto pihalla. Luntaki satelee ja pilivet riekkuu matalalla. Kuten jo maenittin arvaamaton ei rupija arvaamaan arvoituksia vaan ellää rejaalimaalimassa, faktan päälle jopa allekki. Seon niin Luojassa menneekö syvin vaen matalin. Aevan sama, sannoo nuoriso. Mikä siihen lisätään on pahasta, ettei peräti vihtahoususta? -O-