... seon tuon ihimisen  elämä nykyvään yhtä ryntäämistä tukka putkella.. Varsinnii vappaa-aeka on yhtä helevettijä jos meinaa mennä ohojeistuksen ja suositusten mukkaan.

Seon pelekkää matalalentuva oli nuori tae vanaha. Ei etes vanahoella päevillä saa ite ratkasta mitä haluvaa tehä. Pijetään vähintään omituisena jos ei juokse kieli vyön alla. Ja joka kesä vetäse puolihuolimattomasti maratonija taekka kahta.  Suositeltavaa on tietenki siinä ohessa vetasta muutama puolimaratoni. Tietysti virtaa pittää riittää muutammaan ulukomaan matkaan tae aenaki laevaristeilyyn.

Viikonloput ovat tietenkin rankkaa osallistumista. Pittää olla päevätanssissa ja ravintolakulttuuriaki pittää harrastaa. Pittää, ollakseen katuuskottava kultturelli, käötävä oopperat ja tejatterit. Lujetteluva voesi jatkaa määrättömästi.

Sitte kun on pikkusen rakuva, pittää ravata arvaoskeskukseen. Monenlaeset vaevat raastaa ihimispolosen ruppia. Siihenpä pittää ottaa monenlaesta pillerijä ja kapselia. Sitten sitä taas jaksaa paenaa kaliju punasena siihen asti kun pumppu pettää ja noutaja tullee.

Sohovalla naotiskelijasta on tehty aevan toesenluokan kansalaenen. Tuo urhija naotiskelija joutuu sietämään monenlaeset vittuilut ja törkijätki vihijaelut elämäntapasa turmijollisuuvesta. Naotiskelija syyllistettään tuotamattomaksi yksilöksi ja näen kattoen harkitaan sitä viimestä piikkijä. Työllistääpähän aenaki hautausurakoettijaa ja pappija.

Kattokaapa noeta elläemijä. Koeraki  ja varsinnii kissa haaveilee kaekki vappaa-ajat. Silimät kiinni haaveksijen oman elämäsä huippuhetkijä. Ne totteottaa sitä luonnon määräämää käöttätymismallija. Ei puhettaa että ne haluvaesi oopperaan tae muuta virikettä. Ne ottaa elämän sellasena kuin sen Luoja on ajatellu sinne paratiisiin. Seon tätä! -O-10.1.2014