...olla maela kahtelussa nyt nuilla pelimiehillä. Jalakapallomiehillä se maela saattaahi olla hyvinnii hukassa. Vaen itehhän nuo on lajisa valinneet. Mitä se minä siitä huolia ottamaan. Se vaen säälittää kun potkasevat niin moni perseelleen lipsahtaa. Sattuuhan semmonen. Kumma kun eivät oo kehittänneet siihen maaliaotomaattia? Joka potkulle ropiseisi maaleja, niin ei tarvii kynsin hampaen ja nyrkein niistä tapella.Aekuset miehet ja kuulema siitä vielä maksettaan.

Jussiki se lähenee ja monenlaesija koeramiehijä vajeltellee myymälöijen lähitienoella. Enimmäkseen ovat mäöräkoeramiejijä. Vaen kilttejä niillä ne koerat on. Kiltisti kävelee isännän rinnalla.Siinon rovunjalostus sattunu kohilleen. Aenaki päätellen isäntäsä vappaotuneesta hymystä naamalla.

Isäntä on itte selevästi ulukoilumiehijä. Nenässä on terve puna ja jalan liike on lonksahtavan retee.

Mäöräkoeran kusettaja on enimmäkseen miehenpuolinen, naista näkee melkoharvoin koiraa taluttamassa. Autoon olen joskus nähnyt koiraansa pakkaavan.

Onhan se koiraurheilu varmasti monelle rakas harrastus, varsinkin luonnon helmassa Jussin yönä koiran kanssa leikittely on mukavaa ja aineenvaihuntaa kiihottavaa.

Mitä sitten myöhemmin tapahtuu jätän itsekunkin oman havainnon varaan. Yöttömässä yössä voi havaita uskomattomija asijoita. Aamu sitten palijastaa yön orgiat. -O-15.6.2014