VAPPUJAHTI.
***
Varmaan muistetaan että eilen vietin "Avoimia ovija" Mutta persana, temetija iski ja oli yöksi jääny ovi aoki!!!!!!!!!!!!!!!!! Virtuvaali Vapunmetästäjät oli jättäny raportin yön tapahtumista mustana valkoselle. Pistän sen kaikkoen töllättäväksi, varottana esmerkkinä. Parempi seon kattuva kun katua!
***
Keväänmetsästäjät olivat valmistautuneet huolella suureen tapahtumaan, Vappujahtiin. Tottunut Vapunkävijä oli putsannut ja rasvannut aseensa hyvin mikään ei saisi mennä vikaan Vapun osuessa tähtäimeen. Seuratkaammekin  erään Vapunkävijän toimia, tietysti salaa ja ilman suurempaa melua.
***
Vapunkävijä oli pohjustautunut Vappujahdin rankkaan koitokseen varaamalla vitamiinipitoisia juomia ja karppaamalla raskaasti rasvaa ja punaista maitoa. Hän oli välttänyt hiilareita ja muita herkkuja. Kunnon Vapunkävijä pisti vertaturskuvaa hyvin riiputettua raakaa lihaa kilo tolkulla tuulen suojaan. Kyllä maistui ja teräksinen kunto oirehti sopivasti.
***
Vappujahdin alkaessa, Vapunmetsästäjä pukeutui rennosti. Resusta farkkua ja T-paitaa löytyi komeron perältä ja tennarit oli oikeinkin tyylikkäät varpaansuojat. Vaikka valkolakkikin oli mutta olisi suorastaan häpeä Vapunmetsästäjälle pistää moinen hirvitys päähänsä.
***
Kaikki oli kohillaan. Vappujahti voisi alkaa. Retevästi Vapunmetsästäjä astui baariin ja loi tiukan katseen ympärilleen. Eihän koskaan tiedä missä Vappu luuraa. Kuitenkin baari on tyhjä - Vaputon alue. Ehkä seuraava kohde tuo tulosta.
Pitkä kiikarointi tuottaa suurta mielihyvää ja Vapunmetsästäjä huomaa maisemassa useitakin Vappuja. Kokeneena Vapunmetsästäjänä kaato on varmaa . Vapun metsästäjä saa tuoretta lihaa runsaasti. Eläminen seuraavaan Vappuun on varmaa. Vapulla parempiin päiviin, vaekka oottavan aeka on pitkä.