..lauvantaeta ja niin päen ja silleen. Ny on tarkotus vetasta haolit himaan ja ottaa mallija Himasesta ja hattaroija pilivijen yläpoolella jos ei ihan henkimaalimoessa. Siis jos ei joku tajunnu aaseille rakennettuva siltaa, niin seon sen vahinko. Tässä jouvva petonisiltoja rustaeleen ku on formulat päälle paenamassa. Oesi tietysti hyvini paekallaan luuva silimäs Suomen tulevaisuuveen - sinisellä räntillä että kaeki tarpeet tullee täötetyksi ja pannaan pikkusen kukkuraa. Sinistä kirijaa pittää harkita.

Suomen tulevaesuus näöttää yllättävän hyvältä. Kansa viisastuu ja persut liukuu alamäkkeen. Ennää ei populistit juhuli kun älli ja tietämys valtaa kaekki aevokotelot. Suurenmoenen paremminvoenti yllättää immeiset housut kintuissa. Housut ei sottaannu jos on tarvetta tulossa. Ylenmääräinen ylenanto tekee YLEn katselusta sairaan hyvän nautinnon. Homuva riittää ja kaekenlaesta moskaa ja suolenpätkijä. Asijaohojelmat YLEssä lopetettaan ja kaiken maaliman pornovitejot pyörii - naotintova ja jännitystä kansalle suoltaen. Kaekkinaenen avvoemuus valtaa kansalaeset. Läpinäkyvyys on ilimeinen. Ennää ei ujostella eikä häppeillä. Suoraan asijaan ja sitte aktin jäläkeen katellaan menikö homma taeteen sääntöjen mukkaan. Menikö terveiset päähän vaeko persijeen. Se nyt on sitä luovuutta. Mitä isompi lapijo niin sen kummemmin homma hoetuu ja luomisen jäläkeen voe levätä ja imasta vaekka pikku kalijat ja pizzat. Siinäpä se bannaaninkuoreen tiivistettynä Suomen tulevaisuusnäkymät. Tai siis tiivistettynä: kaekki mennee kuin ennenki - eli siis päen persettä! Osoetehan ei paha? Sillon ollaan kaekkinaesen ilonlähteillä. Siihenhän on  aina juhliessa pyrittävä. Toisinaan onnaa ja usseimmiten ei. No, elämä on yhtä tuskaa ja jengut päähän.

Vetasin tuossa pikkuset Himaset. Hyvältähän tuo maestu  eikä yrjö häjistelly. Voijaan tietysti jättää välijä ja pittää turvaväli. Siitäpä se matka jatkuu ja perässä pörisee. Ilimojaki on pijelly. Tainnu olla yöllä +-0 keli. Nyt on jo +3 lämmintä. Räntäsatteita lupasi. Se mahtaa olla lumen surma. Miten mummon käy sen näemme sitten kunhan mummo selevijää sulalle! -O-