LÄPÄLLÄ.
***
Saje soettaa surusäveliään Mitä murehtinee? Läpällä heitän taas muutaman herijan seinälle roekkumaan.  Päivät valuvat vetenä viemäriin. Alkaa tulla kiire jos meinaa muutamankaan hellepäivän ihmisen tuskaksi tuottaa - päivä lyhenee jo.
***
No eipäse juurikaa kirpase, mulle passaa vaekka vesi tulis kusikuumana. Pääasija että on jonkukaamoista ilimaa sierammeen.
***
Niihän ne höpäjää, että ei se koskaa sivu leivästä vie, mutta tyhjästä on paha nykästä. Vaasalainen leipoo ja K-kauppa myy. Ylipäiväset antaa iliman. Henki pihisee.
***
Surulla kannetaan velvollisuudentaakkaa. Sillä katso jos ei selkä kestä on luovutuksen aika. Hyvin monen ratkasu on : - Pitäkää tunkkinne romu vehe!Njjnhän se Sipiläki.
¨***
Moninaiset huolet riippuu pilvenä tulevaisuuven yllä. Leipä ei levene, mutta ehkä kuiteenkin pitenee hamaan taivaanrantaan. Illanrusko kaiken muuttaa voi.
***
Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kansa käänsi kalpeat kasvonsa ja naama sai mitä oli tilaanut, Vesirakkuloila iho, Tuli ilta tuli aamu ja tuli syöpä. Muistoksi veisatkaamme...