KUUSSA:
***
Ootellaan maapallon uudesti syntymistä. Vuoret väestyy ja kukkulat horjuu,   uusien maisemien tullessa tilalle. MUTTA! Eihän tästä tule helvettiäkään, jos kaikki vanha katoaa. Perintökalsaritkin! Myönnetään markkinat saa voiton .  meitä viijään , eikä ees vikistä.
***
Minkäs mahdan vaivanen mato matkamies maan...Matka loppuu ennen kun selkenee. Ukkonen tae pakkanen - sama se vaekka musta on valakonen tae päenvaston. Kaston kynnää. Muste lopussa. Valkeus voittakoon!!!!!
***
Ei ole tietoa, kuka on oikeassa... vieläkään. Epätietoisuuden tuulet huojuttaa lahonnutta latvaa. Pökkelö kumahtaa epätietoisuuden päähän. Tunnoton on markkinavoima se syö miestä!
***
Hallelujaa! Itsensä hirttäneitä riippuu kuusen oksilla ja kalmanhaju saa Yrjön vierailulle. _ Mitä Yrjö? Oletko saanut.. montakin ählämiä ? Siinäpähän mieti mitä tuli tehtyä. Meinaa ehtyä öljyhanat, mutta ei se mitään - ajetaan viinalla.
***
Elämästä luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko asia vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin?
***
Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika. Kurkkikaa ympärillenne kun vielä voitte. Stasi kerrää listojaan ja suuret uhkakuvat on piirretty FB-laajoihin seiniin.
***
Hiljaisuutta huokuu maa ja taivaskin. Pimeys on syvyyden päällä.. vai onko välii? Väliaikana voi tehdä väliaikaisen ratkaisun, joskin on myös varauduttava sen
seuraamuksiin. Ei sitä tiedä jos Koiraskin poikii. Näin kai se on nähtävä - jos ei silimään satu tähellisempää.