...tämä immeinen on meleko tyytymätön elukka. Koskaa eijoo mikkää kohillaan. Millon on kylymä, millon on kuuma, millon on näläkä tae muu himo päällä. Narinata kuuluu joka puolelta.

Niinkun tuolla töllössähi näen aamusin riittää narinaa. Nytki muutama hyvä tuossa valittaa, että ku ei saa apurahoja vaekka annoo??? Aevan pittää itkijä kun ei työnnetä rahhaa anomuksen perusteella. Semmonen 18 tonaa olis mukava kelle vaen, mutta ei sitä tavan tallaajalle anneta.

Peiliinhän sitä pittää kahtuva jos anomukssin tullee hylyky. Ja on se kyllä mallillaan, ku taoluun läeskästy pari purkkija maalija sitte jollae hämmennetty. Kuivaos päälle. Ei menny pitkään ja taolu on varmasti uniikki. Ei ees taetavin väärentäjä pysty sammaan. Kaekki, omasta mielestään huipput, eivät kumminkaa oo gurujen suosijossa. Pitttää olla hyvä kaveri. että lohkiaa.

Siksi kae seon tuo kuvanveisto tehty niin "näkemykselliseksi" että joka poropeokalo voe lyyvä pari kakkosnelosta ristiin ja alakaa sitten keksimään sille näkemystä. Hienuvahan se on, ei vaen tavan jäbä tajjuu. Tae kun ne nykyvään värkkää jopa lihhaa taolulle! On siinä jottse vinksollaa, vaen mulle passaa, kuhan ei semmosta hirvitystä tarvi seinälleen.

Ei kae tässä kun alakaa katteleen turkkija päälle. Satteenkestävä. Kolijaa on sää ny +11 näöttää mittari ja eilen vielä helle-Rajusti se muutelee ja vettä tulee ku aisaa,. -O-25.5.2014