smileyvälliin kompuroijen ja huterastikki, mutta kumminki päevästä toeseen sitä mennä taaperrellaan. Vaohtihan ei tietenkää päätä huimaa, mutta hittaasti se taettuu taeval etanallaki.Olisi tietenki kovin onnellista ja mieltä hyvväelevvää jos aena oesi kesä ja komija pouta päevä. Voesi siemaella laatukkaeta juomija ja silimänruokaaki pitäsi olla tyrkyllä. Jo vaen se passaesi lepolassessa pötkötellä ja olla vaen. Ei tuntusi nivelten kolotusta eikä olo tuntusi huteralta.
smileyKaohija pätinä on noesta palakoesta.Lissää vaen pitäsi saaha vähä joka puolelle. Kulutusta vaen haluttas lisätä, vaekka nyt jo turhaa rojua on jokapaekka täönnään. Aotoja vaehellaan kun on tuhkakuppi täönnä tae uutta mekkuva ja jalakinetta pittää olla jokapäevälle uusi. Syyvä pittää ylenmäärin ja tietenki iliman vaevan näkyä. Ilimaseksi pitäsi kaekki rompe saaha, mieluummin pikkusen käöttörahan kansa.
smileyToki toki, oesihan se mukavata kun oesi semmonen suuri tehonen r´setelipaeno . Jokkaenen voesi käyvvä kuittaelemassa rahanipun iteleen (kansalaespalakka) mutta mutta. Kuka helevetti se töetä tekis jos sitä rahhaa tulisi iliman rehkimistä. Eipä oesi kaopassa myyjiä, eikä paekkojenputsaajia.Kukkaa ei kehtaes hoetaa huonokuntosia. Kaekki paskaduunit oesi tekijääsä vaella, miksi vaevaotua jos rahnaa riittää muutenki. Meleko äkkijä oesi kaaos vallalla. Tosin päessään ei oes kukkaa, kun ei oes viinakaopat paremminku muutkaa kaopat aoki. Raha menettäs merkityksesä. Kuten tunnettua rahaa ei voe syyä!
smileyKuten huomataan tämänhetkinen systeemi on varsin toemiva. Aena siellä joku luuseriki joukonjatkona menee.Vaen työ tuo tulosta ja hyvinvoentia. Raha on vaen vaehonväline. Tarpeen aekana hyövyksi, mutta kuten tojettiin sitä ei voe syyvä - aenakaa ei näläkä häviä, eikä maku oo häävi.
smileyLopuksi luomme katseemme ulos ikkunasta. Tavallinen talvipäivä on valkenemassa.. Pakkanen on aikas mukava -4.4 on lukema- Hyvä ilima rankamehtään, vaen kun ei tarvii rankoja kun pukkaa tuota lämpyä tuolta Toppilasta-  Näen ollen voe yrittää jottae haamiloija  lukijalle huviksi tae mieliharmiksi. Kullekki ansionsa ja mieltymysten mukkaan. Huommenna taas rätkästään tuotos näkösälle. Pallaellaan. -O-