...korkeina käövät. Jo aekanaan on laoluntekijä teheny moesen huomijon. Taennu olla sotaaekaa - muistelen. Siihen aekaan   sitä on ollu monenlaesta tarijolla. Ilima sakijana lyijyvä - tykinkuulista ja muista hiluvitkuttimista puhumattakkaa. Ei se oo rintamalla varmaan tuntunu hääviltä kun eijoo tienny mikä askel seon viimmenen.

Sovasta päättävät ei paa ittesä henkijä likkoon. Valtaa käyttäen sannoo jätkäpojalle, että menehän puolustaan isänmaata, että tässä voe ite raohassa vetasta persijet olalle. Sehän on lähettävä vaekkei taho, muuten tullee penalttija ja jopa nappi ohtaan.

Hittojako se minä alan tuommosija... Komijana keväaamuna.Kolakan sivakkaahan tuo on - alle+10. Arska kumminki paestaa ja kirijosieppo vettää huikeita soolojaan tuossa pönttösä lepotangolla. Jokku viisaat höpöttäjäthän ne sannoo, ettei semmosta saa pöntössä olla. Oon huomannu se on hyvin tärkijä. Siinä lintu ne kauneimmat laulunsa soittelee. Lisäksi linnun paljon helpompi tulla orrelle lennosta ja siitä sisälle, mitä suoraan aukkoon. Pölijiä nuo viisaat?

Joo eipä malta enempää jorista. Palataan astijalle taas kun tarvetta tulee. -O-