...palamisessa suatettaan avustaa. Riittääkö 5 litraa pentsiiniä? Pelastettaan kumminki liekeistä mikä pelastettavissa on... Näen varmitamme että markkinatallous jatkuu ja helepot päevät. Yöt on kyllä rankkoja, mutta eihän yöllä näekkää, etes näläkää.Pimmeys on syvvyyven päällä...

Varraoksellahan pittää ottaa nämä meikäläesen lausuulit. Tuuli huulija höplyyttää, niin sanoma on tietenni kuin tuulen tuomaa. Sanomassa oesi toevomisen varraa, vaen eihän se toeve totteuvu. Seon kun lotossa. Seon sattumaa jos yksi saasta ossuu. Niillä osumilla ei saalis kun parantaa juosuvaan. Äkkijä häepyy horisonttiin, kun se meikäläesen meno jää aekomukseksi.

Joo kaokana pittää pittää meikäläenen arvaeluhommista. Pelekkää sanomista syntyy, ei ikinä osumaa. Eikä Keno sen kummempi..,Kun asija kerta nuin on? Eihän siitä tuu helevettiijjää jos rastija tukkii sinne sisäpihalle. Tullee pohojjaan reikä ja seoraoksethan on aevan arvaamattomat. Vae haluvvaako kukkaa alakaa arvaammaan. Tolokku tieto se on joka maalimmaa pystyssä pittää.

Arvaamattomat asijat valtaa arvottomat ajatukset.. Vuan eiköön tuota säelytystilloo löytyne. Vaekka hauvvattaan arvaokset, niin aena elettään varman päälle. Seon syönti touhuissaki turmijollista jos arvaelee aokaseeko suusa vaeko eikö? Se voe maha alakaa kummasteleen jos ei säännöllisesti saa jaohettavvaa.

Kovinhan se tietennii on vaekijjaa ? Vuan eikö tuohon soppeutune. Kun saa kovemman pinnan. Ruokapöyvän tietämillä on tietennii menneillään pyhä rukkoushetki että annettaan raoha ja keskityttään siihen olellisseen. Mikä on olleelista? Siitä voijaan vatuloija jos muistetaan ...-O-‎9.‎9.‎2013