Saateri  kun kohtalo meinas taas kertaalleen hävittee kun lipsahti kiel aijanravosta viärälle laetumelle. Henkissä onneksi selevisin, kun en jiännä outtammaan sitä viimmestä taistoo.
***
 Se ei taho mulla lähtee kun en ou kommari. Tämä sattu tietenki äijän sisäsenä tappeluna. Sen häävimmän ja heikomman minän kesken. Loppu päätty ratkasettomaan, iliman vaorijoeta.Tosin yv ja soteneuvoteluva piti käyvä aamuyölle!
***
Vae kantapään kaotta se moni kielijä opettellee. Joellaki vissiinni jonniillaenen mulijaotin joka antoo erllaessen vastaoksen ku mikä olj kysymys? Tietysti väärin, vae välijäkö?
***
Oho! Vae luuloo se lukija, että mie oun kärrystä puonna? Voe veikkonen ehän mie suatanna ou ies piässy kärryyn, heti on napattu kynsille jos ou yrittännä kinnaroija ihten kyytiin. Seon pelekkkää jalkapatikkaa ja sehhii kinttupolokuva. Vielä tässä kärrylle!
***
Lisäksi kun kurijuuvenkujia kun taevaltaa, ei tiijä mikä  mutkan takana oottaa vae eikö mikkää - pelekkää tyhyjää.
***
Perässähän minnoon koettanna ja suitet saa tolokusti pittää käsissään, ettei ori karkaa. Pittää kelekkerehtiä hirttosilimukka kaolan ympäri. Ei aota vitkastella kun maalima nykässöö  liikkeelle. Atomihan näetä kärryjä kiskoo ..
***
Saateri, seon vaekijjaa ennee askelta pitentee, ku annettas ees vettä. Vaen ei, kiel kuivava tässä saa konijakkija vuottaa.  Mieli pyssyy hyvänä kun välillä luppaa kielelle kielikylypyy - sopivan hyvänlaatuseen janojuomaan. Seon Moro!. -O- ‎‎