...helepottaa, kuhan vaen ensin vastamäki loppuu. Sitä kun välillä pääsee huipulle niin sitten vaen antaa mennä höllötellä myötämäkkeen. Jarruttaanhan ei pysty ku on jarrupolin kattelussa, joten aekasa kiihyttää ja sitte onki taas törmäöksen aeka.Höpötän tässä aevan ylleisellä tasolla, sillä onhan ihimiselämä suurta aaltoliikettä - jokkaesella.
***
Joskushan se myötänen on hyvin lyhy. Vastasta riittääki sitte vuosikaosiksi, tiijä sitte minkälaesta maastuva noella mielenliikkeillä saesi aekaan. Tokihan monella on taeval aevanki tasasta iliman nousuja tae laskuja. joskus vaen pieni nystyrä joeta ei ees huomaa suurella lakkeuvella.
***
On tietenkin kovin heleppua taevaltaa tasasta, mutta meleko ykstotista. Toesaalta sama kae se miten taeval taettuu kuhan aekanaan pääsee perille ja saa kipata paenolastin vastaanottajalle Joku viisaampi on voenu jättää paenavimman lastisa tienvarteen, huomatakseen että joutuu palaamaan taepaleelle jätetyn tavaran noutamaan . Ei siinä selitykset aota kun iso pomo kaskee vaekka kone on sippi ja renkaakki paokahtellee.
***
HÖpötimpä tuossa taas vähän tyylillä: Yks asija johtaa toeseen - siis ajatus. Seon mukaata leikkijä mielijohteilla.Ajatus saa kiinni jostae kulumasta edellistä ajatusta ja kun aekansa leikkii niin ihimettellee itekki miten tähän on tultu! Köyhän paras huvitus on vilikas mielikuvitus - ei maksa mittää ja tavarata riittää. Että tämmöstä näen lauantaeaamuna.
***
Vettä on tullu kuin Esterin - silimäkulumasta, monneen otteeseen ja kovasti Lämpö ei luita riko paremminki pakkasia saa pelätä. Mittari tarkat+13.7 kovasti sateisen näköstä . Pilivet matalalla eikä Arskasta oo tietuvakkaa. Jospa huomenna? Taitaa syksy ehtiä väliin. Kesä jota ei koskaa tullut!!!!!!!