...taas äplistelemistä, että saa konneen käöntiin ja näellä nakkeilla johatella ajatuksijani tuohon näppäemille. He siitä sitte jonki minulle käsittämättömän voeman vaekutuksesta siirtyy tuohon ruutuun.ja aevan maaliman ääriin. Pieneksi tuntee immeinen ihtesä.

On se vaen ollu mahottoman viisas mies joka tuonnii tempun on keksinnä. Vae aevanko lienee vahinkossa lipsahtanu. Sanovat että varsinki tuossa avaruustekniikassa tullee palijo sivutuotteita joeta voijaan hyövyttää, tae ne siis hyövyttää arki elämää.

Vaekka amerikka on monelle kirosana, niin kylläpä kelepaa sieltä tuleva  viisaos. Taetaa olla kaekki nykytekniikka saanu alakusa amerikan mantereella. No on kae se vanha eorooppaki ollunna ajanhermolla. Lähinnä saksassa kae se on se järki loestanu.

Japsithan on kovia poekija kopijoemaan. Kaekki japanin tekniikkahan on saanu amerikan antamasta siemenestä. Ja vaekijahan siellä japanissa on ihimeitä keksijä kun seon niin syrijässä ja pikkunen saari meren keskellä. Sen oon huomannu kun oon töllö ruuvusta katellu karttaa. Siinä saa olla tarkkana ettei merreen molskaha, on niin kapijasti sitä pitävää pohojaa.

Tietystihän oesi onnellista ja mieltäki nostavaa jos voes kehahtaa suomestaki löytyvän viisaeta miehijä, jokka ovat viisauvellaan teheneet merkittäviä, elämää helepottavia keksintöjä. Vaen kovin vaekijjaa on sellasta havvaeta. Saonankin kun ne sanovat olevan muualla keksityn.

Vaekka miettii päänsä puhki niin eipä tule mieleen muuta keksintyvä siis suomalaesta, kun karijalan piirakka ja mämmi!!!! Eipä tarvihe ihimetellä jos suomen kansa on ylipaenosta. Keksinnöt ovat syömisen alalta. Ja ettei vaen oo neki akkojen keksimijä? Tumpelo on Suomipoeka!

Mitähän siellä Sotsissa tännään? Eijoo vielä kerenny tutkimaan. Äkkijä se tuo pari viikkuva kulluu. Kisoja ennää pari päevää. No alakaapa ne kohta Formulat. Tölläämistä riittäää! Seon MORO! -O-21.2.2014