tämäkin viikko. Komijastihan tuo mennee, mitä ny pikkusen tennari tökkii ja sielu pätkii vaen taeval jatkuu ja loppu lähenee. Pijettävä kulluu ja syötävä vähenee, ruukasi äetimuori aekonaan sanua, huomatessaan jonkin tarvittavan loppuneen. Tuossakin sanonnassahan on arkirejalismija. Näehän se on?

Kaekki käytettävä se kulluu, miksei siis aekaki. Olisikki melekonen haaste selevitä elämässä jos aeka ei kulusi. Tosin liekkö se oekija sananvalinta tuo kuluminen? Ei ne iltatunnit ole aamutunteja kuluneempia. Taitaa olla herrojen kotkotuksija koko kuluminen.Aika liukuu ohitse olisi ehkä oikeampi ilmaus. 

No, eikae sen väliksi miten sen sannoo pääasija että päevijä riittää. Kuitenkin on perin tähellistä pohtija missä mennään vae pysytäänkö paekallaan. Se olisi perin onnetonta jos luiskahtaa pakki päälle. Se se vasta oesikki meleko rommaos  jos huommisen toevossa eilinen putkahtaa kerrattavaksi? Kertaos on opintojen äeti, tietää ne palijo maenostetut viisaat. Silti ottaa uusiksi eilisen töppäelyt voesi olla monellekki meleko haasteellista - monellekin

No, olipa miten oli, niin näinhän se on. Mikkää ei oo mittää, eikä ihimeitä tapahu. Ihimeijen aeka on ohi ja kaekelle löytyy lookinen selitys. Lehemät ei lennä eikä Kekkonenkaan palaja, koeta siinä sitte oottaa ihimeitä ja kuuta nousevaa!

Pakkasta pukkaa -16 on klasissa. Lunta on vähintään omatarve ja lissää on luvassa. Siinä kolamies vielä verta pierasee ennen ku huhtikuu hummauttaa kaiken lumen pois. Onneksi henk,kohtaisesti raha tekee tulosta ja kone kolaa porraspielet ja äijä kattoo akkunasta konevoeman tehokkuutta. On se Herra helepon antanu, ei tarvihe kun pitelee ja vetelee kun runoratsuva ohojastaa elämän rämmeiköllä ja sillon siivet...-O-