smileysitä voeki ottaa kevijästi. Varsinki kun on vuuen viimmenen lauantae tevonalla.Ei joo kun pari hullumpata päevää ja saa opetella raapustammaan lukuva 13. Sehän on kuten ylleisesti tiijetään epäonnen ja onnettomuuven luku. Miten se sitte korreloe tuo vuosiluvun kaksi viimmestä numeruva tuuriin jää nähtäväksi. Kumma kun ei oo aenakaa laajemmasti, kehitelty kaohutarinata ja Jumalankostua tulevalle vuuelle, tuonpa 13 takija. Siinä maalimanlopunvouhotuksessako lie unohtunu? Mikä näestä selevän ottaa - pöllyssähän neon kumminki.
smiley
No, onhan noeta kaohukuvija rustattu kyllälle asti. Rahat kuulema mennee kreikkaan. Laevatillaokset Ranskaan. Naapurin akka vittuilee ja koerankusettajat antaa elukkasa paskuva portinpieleen. Ylleinen toevottomuus ja kapinahenki riehuu joka puolella. Persut sitä vielä kohentellee minkä ehtivät. Kaekki päätökset on persujen mielestä hanurista. Vaen Soeni muka voe johtaa suomenkansan varmalle pohjalle. Kovija luppaoksijahan Soeni on antanu. Se voe vielä viskata vastuun Soenin harteille. Monihan on jo huomannu puhheijen onttouven, mutta moni sokija seoraa vanaveessä kuin hae laevaa - hajun perusteella.
smiley
Kieltämättä perinteinen paskanhaju leijuu persupolitiikan ympärillä- Teemana on, että ollaan erimieltä kuin"vanhat" puoluveet. sillä ei väliä vaikka se johtaisi katastrofiin. No, vappaa maa ja vappaat ajatukset. Aekanaan ne puhheet on ehkä pakko lunastaa, pelekkä höyryäminen ja toisten mollaaminen on kovin ikävää ja surkijaa katella.Heleppo on heitellä niitä sutkaoksija kun reppu on tyhyjä. Pitäisi olla uskottava vaihtoehto lyyvä pöytään, mutta kaekesta päätelellen sitä vaehtoehtua  ei oo- Turhaa pörinää ja mahtailua. Kannanotot on HYmy-lehen tasua.Revitään muka turhasta juttuva, jopa maksetaan tekemällätehtyistä vinkeistä. Niin ja kukas siellä puhuu paskaa kolumnistina? No tämä Herra Soeni. Missähän lienee pihvi senki herran  jutuissa. Melekeen meikäläesen tasosta pörinää.
smiley
Vaen eipä anneta paskalehtijen pilata lauantaita, joka alkaa kirkastua kirpejässä pakkaslukemassa -14.3 on pakkasta.Vahva pilvipeite kumminkin ennustaa lumipyryä ja lauhtuvaa.Lumia on taas lissäelty ja sitä alakaa olla monessa paikassa liikaa, koska aina ahkerat kolamiehet tyrrkkää lunta paikasta A. paikkaan B.Turhaa touhua on tuo! Jos entiset merkit pittää paikkasa lumi on aika vähissä juhannuksena..Lienee aeka lopettaa löpinät ja keskittyä olennaiseen - Pistäkäähän matua koukkuun ja aatosta jaloaheijastukoon itsekustakin - näin menetellen maailma pelastuu - kenelle? sitä ei tarina kerro! -O-