PÄSSINLIHAA.
**************
Sitä joutuu ihmettelemään, miksi kaikki on niin kun on? Voeshan se olla toesinkin. Vihapuhheien ryntäös pani hommat sekasi. Kamala napina ja valitus alako ja sitä on kestäny! Lisäksi kansa valittaa turhasta.Tiijä kuinka pahaksi pääsee?
***
Vaen nyt loppuu mökä ja valitus. Sakijaa kalijaa lähikaopasta - halavalla % vilisee silimissa, kusellakkaa ei tarvii käyvä tihijään kun sakija tehokalija tehuvaa vähemmällä ryystämisellä.Säätely on loppu, ny on vappaat tuulet puhaltaa, korpitaival on loppunu. Vastuu on itellä.Sille kippis!
***
Vaen mitä me politikoemaan kun arkiset asiajat ne antaa aihetta lauluun. Välliin jopa itkuvirteen . No vaikeuvet hoituu tekemällä. Tulleen ei pie jäähä makkaamaan. Aenaki on hyvä varata sammutusvettä varalle!
***
TOIVOTAAN mieltä avaraa. Suvaisevuutta vaajitaan luonnostaan - pahassakin paikassa voi olla rennosti kun ei pinkota turhia. Rennosti vaen hymyä huuleen ja tulta päin!
***
Pikajuoksija pääsee nopiasti ohi pahan paikan. Tollo käy pyyvykseen ja tennari tökkii! Alkon kautta käyneen tie on vaikea kävellä. K-kaupassa löytyy! Suunta hukassa ja hukka on rauhoitettu eläin. Siis ilman suuntaa eteempäen. Sattuma korjaa satua jopa tositarinaakin.
***
MAALARIT lakossa. Taivaanrantoja loistavin värein maalaa taivaanrananmaalarit- ammattitaijolla! Vahvoin värein, paksuin pensselein. Huomaamme; Maailma on kaunis, kun vain oikein silmin katsotaan.
***
SATAA ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu sinistynyt sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä . Mistä se kajastaakaan? Jota kiinnosta voi pistää pystyyn tutkimuksen. Apurahat voi anoa rahamiehiltä'