...tämäki vuosi lähtee kulumaan. Kolomannes jo tammikuutaki on tärvelty, eikä oo mittää konreettista saatu aekaan. On vaen ällistelty kovia ilimoja ja surkuteltu kun niin kehenosti mennee. Ooteltu päevää nousevaa ja kirottu kun ilta saapui eikä päevästä jääny mittää kätteen.

Tietystihän se onki oekijastaan näellä vuosilla hyvä, ettei mittää mullistavvaa tapahu. Saakeli seon äijä äkkijä entinen jos nappaesi esimerkiksi muutaman milijoonan lottovoeton tae perinnön. Hämmästyksestä siinä lentäsi persiilleen, eikä siitä ylös pääsisi.

Tuommosija järkytyksiä ei oo onneksi tulossa. Suap jatkoo tätä raohallista olleilua ja ihimettelyvä siitä minkä tautta ne jokku riehkassee ikäimmeisenä kovemmin kuin nuoruuven päevinä. Helekutti kun paenutaan lenkillei semmosella votakalla ja ruumisaoto hoetaa palluumatkan.

Mistä minä tiijän jos se on tarkotus. Komijaa on kuolla lenkkarit jalassa kun on kova kunto ja reenattu ruppi. Tullee kommija ruummis ja nätit muistot! En minä missää tuomittemis mielessä. Ite kenenkihän se on asija, millasenlaesena sen loppusuoran haluvvaa.  Tuli vaen mieleen, että aeka moneksi meitä on.

Joka tappaoksessa. Mukavata se on minusta aenaki, köllistellä ja ihimetellä tätä maaliman menuva.Kattoopa noeta elukoeta. Kyllä ne ottaa melekolaella levonkannalta.Esimerkiksi koera. Melekeen aena se ottaa iisisti. Makkoelee ja nukkuu koeranunta, Näkkee varmaan hurijia unia koska välliin pittää haukahtaakki. Sanotaan että eletään koeranelämää? Mahtaa olla meleko tolokkua? Tae kukapa nuo tiennee?-O- 11.1.2014