höpötysluukua ravottaa. Katotaan onko jutunjuuret kasvaneet, vae onko käöny kun sille entiselle miehelle. Moni varmaan ryykää utelemmaan, että mitenkäkö sille entiselle miehelle sitte kävi. Lohutuksen sannoina voen kertuva, ettei pojalle kuinkaa käöny. Ei syvin ei matalin. Jätkä porskutteli kevvein mielin hammaan tiensä loppuun.

No, senki voen kertuva että komijasti pyyhkäsee. Juurta on toeseenki kertaan.Kasvualusta on muheva ja kosteostilanne hyvinki otollinen.Mikkää juurimato ei juuri oo päässy tekkeen pahojaan. Juurimatohan on juuri semmonen , että se tekkee vaan tuhuaan Kaekki mitä se märehtii muuttuu lannaksi. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Paskahan on luonnonmukanenlannos joten kaekenkaikkijaan ollaan voitonpuolelle, kun homma hoijellaan huolella. Juuret voe tosin kasvaa niin valtaviin mittoihin että tunkeotuvat juuristonhoetelijan sisäelimiin ja alakavat muuttaa jutun juonnetta.

Siinäpähän on vallassaan.... Valta turmelee? Mutta taitavasti käytettynä on  tuloksena laatuisa kompromissi. En kyllä tiijä mitä kompro meinaa, mutta missithän on aena kauniita. Silimä saa ruokaella komijoella kurveila ja kukkuloella. Jotku jopa ahamivat silimillään missiparan intiimipaekkoja. Tosin, pittää taas turvautua sen entisen miehen hoksaamaan tosiasijaan, silimä ei ossaa ota ja kattua saa vaen ei koskija. Siksipä missit saa raohassa pittää omasa jos ei missipomo pääse verottaan. Ymmärrättähän?

Misseistä vielä se huomijo, että missi on nainen ja eilen vietettiin ylleistä naistenpäivää. Tietopohoja minulla ei riitä viettikö stä kaekki naiset, vai oliko päivä tarkotettu vain yleisille naisille. Oli miten oli, niin näin on, että myöhästynneet ONNITTELUT blogissani pistäytyville naisille. Virtuvaali ruusunkin voisin antaa ja kottiin kantaa jos tietäsin osotteen. Pirujakos tässä osotteita hakkee menköön ruusu joka talloon ja torppaan osakkeeseen ja kartanoon, missä vain on nainen paikalla.

Meleko keko oli ruusuva, mutta sähkyvä kun pistää voemaksi niin hetkessä on pyhä toemitus suoritettu, iliman suorituspaineita tae syyllisyyslasteja***************** Nyt höpötysluukku tiukasti kiinni ja asijaakin säästä.Vaikka sää ei säästä, niin kevät koettaa, ja se jos mikä tekee hyvää! Pakkasherra on ollut yöllä kirijällämielellä liikenteessä. Kylymin kourin seon kevättä koetellu. Saa sitte nähä mitä siitäki seoraa. Tuliko huti vai onko odotettavissa ...Tosijaan -22.7 on mittarissa Vilu puistattaa sisälläki kun mittariin vilasee. Kasvoella tuntuu jäätävä polte ja kynnetki kylumene. Näin ollen on aika sulatukseen.Viimestään saunassa tulee helpotus. -O-