...on nyt tätä Kesää nytten. Vilvoittava pohjoisentuuli puhaltelee, saaden ihmiset tuntemaan kesän ihanuutta. Kesäisesti virtuaalipakkanen paukkuu nurkissa, mutta sisällä on ihanaa kääriytyä kesäisiin suoja-asusteisiin. Virtuaali kinokset on kolausta vaille. Onneksi ne pyhkäsee olemattomiin kehenompiki jeppe.

Aurauskalusto on hälytys valmiina ja nastarengasliikkeet ovat valmiina pistämään piikkikiekkoja kaaran alle.Sukiboksi katole ja kesää voi viettää iliman vaeheita!

Jääkarhuja käyskelee eloonsa tyytyväisenä kylänraitilla. Pakastettua tavaraa on syötävissä joka tarpeeseensa.Igluja rakennellaan sinne ja tänne ja harppuunat on terotettu hylijejahtiin.

Pakastekasvista työntää maasta esiin käärepahvit rutisteh ja pakasteseitä uiskentelee pohjanlahden hyisissä kuohuissa.Jäänmurtaat risteilee ja Riinpiisin laeva seoraa piiput saohuten ja ilimaston lämpenemistä hokien.Linkola könyvää polovillaan ja haalii kalakeiton aeneksija.

Pakkanen panee raivokkaasti ja kesä saa täyvventyyvytyksen.Ja pakkasen jäykist'mät elimet on terästä.

Helteinen pakkaskesä on siis tulollaan. Etsikäämme kaikki mahdolliset härvelit esiin joista on mahdollista saada henkäys lämpöä,

Eipä tässä - koettakaa tareta. Kyllä se siitä taas tulee leuto talavi. -O-1.6.20014