SÄKPOTTI.
***
Saje soettelee surumielistä säveltään kouruissa.Meinanneeko Ylätuvan Mummo lipsuva sopimuksista? Sateenkaarta vilauttaa kuin härnätäkseen, mutta se 40 päevää ja yötä on täöttymässä.Joko jossakin NOOA kattelee arkin tarpeita? Kun aeka on täysi se on menua!
***
Joo, vae sehän on semmosta että ite kullaki se toesinaan vastustaa, mutta joskus paestaa päivä siihen risukassaanki. Joten eikö tuo oo ölövinä kateltava ja ellää tätä päevää ja enakoija sitä huommisen onnenpotkua. Sitäpä Lottovoettua! Tosin ensin kae pitäs alottaa lottaaminen. Varsinkin jos säkpotittaa (90milj=)
***
Yö pitenee ja varijot vennyy. Aaveet valakosissa kaavuissaan ovat villissään, ja pillissään yövahilla kimijä ääani. Äänetömyyven vastakohta saa vipinää haamuihin ja hautakammion ovella on jonoja!
***
Joo - vae ei kae näen torstai-aamuna kantsi kovin pitkään lorsata. Vettä tullee ku aesaa - vaen annetaan tulla. Kuhan ei vaen jäähän sitte kiskase. Seon huono yhistelemä, kalijut kesärenkaat ja jäätikkökeli. Pallaellaan kun käyvään kääntymässä!