HULINATA
***
Kaekkijjaan -  komijasti kulukee. Tuulivoemaa myllyt jaohaa ja vihirijä, pirunkallis, sähkö tarrataan kiinni ja kaopataan kalliilla kuluttajaparalle. Lämpö näyttää +1..4 astetta. Ei kae se paha? tae aevan sama!
***
Vaalit lähestyy! Vallattomat vallanmulijaotuslaolut oottaa kilijujaasa. Tartu aekaan sinä kaltoen koheltu ja raskaotettu. Kallupit ennustaa persuvaltaa. Monelle puoluveelle  Se voe olla viimmenen taesto.
***
Kato ku vasurit kuollee sukupuuttoon ja arkejolokit kerevää niihen luurankoja kokkoelmiisa ja ihimettelevät miten sellasella aevokopalla on ylleesä voenu tulla juttuun.
***
Eihän se tietenkää häpijä oo jos piä on umpiluuta. Se on luonnon valinta ettei tule liikaa sanomista. Silla armahtaahan voi sellaiset joilla ei päässä tikitä, sillä nehän eivät tajua mitä tekevät. Tae paremminki ovat vaen. Tae lahtaa immeisiä huvikseen!
***
Rauha ja rakkavus voettaa äkkiväärät ajatukset. Olkaamme kiitollisia että viisaitakin on joukoissamme.
***
Nerojakinhan on joukossamme, mutta he pitää kynttiläänsä vakan alla. Toivotaan, että säilyy vakka palamatta - ja älli!
***
Varsin moni vettää tuota vaehtoehottomuuven linijaa. Ollakko vae eikö ollakko? Sitä ne pähkäellee saamatta mittää tolokkuu tuohon roplematiikkaan.
***
VoeXiissus kuitennii kun oesi pikkunenkaa monttu siellä kallossa aevvoja varten voes tapahtuvä ihime? Moniki huommaesi , että vaehtoehtoja on mualima pullollaan ja sen että voe sen tehä toesinki. Ei oo pakko takertuva vaehtoehottomuuven haarniskaan.