Nykysinhän katkasut on muotija. Katkotaan ihimis-ja ystävyys-suhteita. Katkotaan heinijä ja kaeken maaliman ennätyksij. Täösin iliman harijotuksia!
***
Hankalaa sitä on harijotella kun eijoo simulaattorrii. Sen kun saesi niin perkele siinä katkijaes putki kuin putki tae mikä ny katkasuva vaatii.. Ryyppyputki oes kevyttä tavarraa. Aekasa simuloesi niin raetistusi siinä ärijämpiki viinaveikko.
***
Jos lähtis Hamasille hommiin terroristiksi. Maksaa kuulema hyvin. Ja lopuksi pestaa ittemurhapommiksi. Ei jää raato sukulaesten harmiksi. Eikä tarvii huolehtija huomisesta.
***
Alakaa käyvvä nämä asijattomuuvet niin kielenpäälle että tässä mökin mies on kohta pahassa pulassa. Vaen Luojaan luottajen yritettään kilivotella tämän kurimuksen yli. Niihän ne viisaat sannoo!
***
Tae tietysti voe tehä tunnelin., semmosen jonka päässä näkkyy valuva. Tae aenaki semmonen haotakynttilä joka ei tuulessa sammaha. Palijo oesi vielä viisaelle arbeettijä, kun niitä vaen löytys! Vae kaekki viisaoshan on nykyvään siirretty konneille. Ne ei palijo olevasta välitä. Ne saattaa keksijä vaekka rattaan uuvelleen.Tietävät konneet ja älykkäät kapulat - jo siinä tuntee ittesä tolloksi-
***
Eikae tässä yhttäkkiä kummempaa keksi. Reppu pykälään ja lapijo! Tunnelissa riittäää arpeetija pitempäänki rupijammaan - jos selekä kestää ja sosijaalihuolto soppaa tuo.