MASENTAAKO?
***
SEHÄN on monella näen syksyllä meleko vaekijjaa. Syysmasennusta pukkaa ja muuta hatutusta. Mikkää eijoo mittää eikä mikkää tunnu miltää - sanovat!
***
OEKIJALLA asenteella kaekki on oekeenki selevää ja heleppuva. Vanne ei päätä purista eikä villitkää ajatukset tarvii lisätillaa. Sitä vaen pittää soppeutua olevaan. Turhija ei pijä surra. Joka asijalla on se perempikin puoli.
***
TÄMÄ hektinen aeka on nostanut immeisen alhaeset mielenliikkeet pintaan. Katteus ja pahansuopaesuus tekkee rummaa jäläkijä ihimis suhteissa. Kaekki vieras ja uusi on perkeleestä. Vanha totuttu on muka turvallista kaikki kehitys tuomitaan. Tollasta kun miettii siinä kypsyy sitkijäki liha ja viha valtaa miehen ja naesella karkaa naoru.
****
SUUNI lämpimiksi tässä tuli poristuva. Jos oot eri mieltä niin pistä hanttiin, Oesi mukava vatuloija, ei silti että se maalimaa muuttas. Neon viisaammat aevot jotka kehityksen kelekkaa kääntää. Seon taas eri asija kääntääkö pomot kelekan vika suuntaan ja törmäys mennee päen kallijota.Siinäpähän lie vallassaan.
***
SEON sarka kynnetty, mutta monta on vielä raevattava kasvule. Luomuna toki koitan sannaa viljellä. Myrkyt ei kuulu valikkoon joten voi kasvaa rikkaakin! Haitanneeko?