ÄÄNETONTÄ HUUTOA!
Huomisen ilo kätketty tämän päivän tuskaan. Hurjjat hummat piltuissaan kuopii kiihottunena, valmiina laukkaan. Eikä aikaakaan kun häntä kohoaa jjja ja jätöspurkautuu suoraan naamalle.
***
Malttamattomana odotat milloin repeää! Milloin on kasvun aika?Ilonsiemenet vartoo aikansa, kunnes on aika. Aikaa jolloin Piru on lomalla ja enkelit vahtii, ettei turma tulle! Siemennys vie hetken ja katso: Mehikasvi tuottaa toivottua satoa. Huumaava kaasupilvi etsii sopivaa sierainparia tosi tarkoituksella.
***
Äänettömät huutaa suu ammollaan olemisen tuskaa. Kukaan ei kuule jos ei nää. Tuskan näkeminen tuntuu tukassa eikä kaljupäällä huolia. Suohon laulettuna nukkuu ne joilla ei laulu lähde.
***
Rauhaton lienee yhä suossa, sen puossa on päästö loppunut ja korvissa soi luopujan sävel. Suuret systeemit antaa jättipotin. Köyhällä pelimerkit hukassa. Hukassa löytyy susi, eikä sano päivääkään.
***
Aasittomat kokevat hitaan kyytin kantapäissä. Ratsu haaveena. Aasi väsyy ja hirttäytyy koivunoksaan.. Voi Rähmänkäki oksa ei kestänyt ja loppu on lähellä. Tähellä on tilaa jos siipi kantaa.
***
Ilmojen halki käy lentäjä tie jos siivet kantaa.
Peräsin antaa suunnan ja vakauden. Vapaa on lentäjä jos ilmassa pysyy