KÖYHÄILYÄ !

- Tere tere! Guis gulgee?

- Saatana, päen vittuva mennee ja luijjaa. Polttoaeneet kallistuu ja leipäki on niin perhanan tyyristä.

- Ohan tuo onniki potkinu! Näöt vaehtaneen uuven aoton. Taetaa olla ihan hihinalta vetästy?

- Piruko se muijen entisillä. Vieras jalakahiki haesee ja ohan se uuvella uuven takkuu.

- Näöttää olevan ihan niitä katumaastureita?

- Joo laeton kerralla semmosen pelin, ettei joka rapakossa tarvitte rypijä. Maksohan se tietenki, vaen entisestä hyvittivän julumasti.

- Laenaako piti ottaa?

- Paskat! Seon köyhijen touhuva. Löen rahat tiskiin ja hyppäsin rattiin. Pikkusen meinasi kiirettä lykätä persuuksiin, kun ne leipäjonossa ei oota jos myöhästyy.

- Jaa sinäkö käöt leipäjonossa? Oo tiennykkää.

- No hemmetti! Leipähän on niin helevetin tyyristä. Kukapa ei ota ku iliman saa? Leivän puolesta seon pitkä sentti mikä säästyy, kun käö säännöllisesti.

- Nekö antaa vaekka uuvella maasturilla porhaltaa hakemaan.

- Pölijäkönää oot! Tietysti aoton jätän syrijäkavulle ja vetasen resuset kampppeet päälle ja pikkusen illotiiniä rintamukseen. Hyvin on kyllä homma pelannu.

- No on sulla vinkeet! Vae eikö se löpö oon niin tyyristä, että leivälle tullee hintaa jos usiammassa jonossa käö.

- Seon kyllä tosi ja saatana, kävin arvaoskeskuksessa, aattelin hakija eläkettä. Työantaja rumasti kattoo kun on kertyny poessaoloja.. Sielläki olivat nostaneet maksuja. Saatana seon yhtä helevettijä. Kaekki kallistuu ja herrat vettää optijoeta ja kultasija käjenpuristuksija. On se niin väärin. Eokon kansa muuten ajateltiin mennä Kanarijalle kaheksi viikoksi kesälomalle. Kuka perkele se Suomen kesässä? Aena sattaa ja tuulee.

- On kae se niinki. Meikäläenen ei muuvalle hötkyile. Jouvatko niin nakkaan sulle kahavit kun sulla tuntuu olevan niin tiukkaa.

- Kyllä tässä kahavit kerkijää, ennen raveja. Melekeen viimmeksiki Totossa voetin. Pari lähtyvä meni vitteeseen. Vaen vielä se nasahtaa. Miinukselahan ne pelihommat on pahasti, vaen ei tarvi kun kerran sattuu kohalle niin pellaeleeki pitkään.

- Joo, onhan se avartavvaa osallistuva. Vaekka hintoehisa tulleeki.