HERRAN HALTUUN.
***
NAHKAT silmillä katselin taas kun NukkuMatti posotteli lapi lankkuaijjan. Ei käynyt kuinkaan, paitti hra Parkisonia tuli lankulla päähän Jokainen arvaa mitä siitä seuraa? Sanoin ei kertoa voi.  Näin on näreet vaikka voesihan se olla toesellahhii laella! Kaikesta huolimatta , kiitetty olkoon Herra... (yritän lepyttää ko.)
***
PALUUMUUTTAJALLE sapuskaa tai ainakin lämmin peti. Takaisinmuuttaja vei enemmän kuin toi. Kiitetty olkoon Herra sillä kaikessa olet väkevä ja konstit sinulla riittää. Heikoissa olet sinä vahva ja päinvastoin. Heikot sortuu elontiellä. Nokijan kumisaapas liimautuu lattiaan! Pattiineissa on kumminkin suuret varpaat. Herra varjele niitä litystymästä.
***
KIITTÄÄ tuskin jaksaa kiittämätön, mutta kissa elää kiitoksella ja koera päänsilityksellä. Siis kiittäkäämme ja silittäkäämme lemmikkejä. sillä kissanruoka on kallista. Toki koira on kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta jos antaa sille hirvenkoipia jokohan pelittää.
***
HUMMEETTI kyllä kierroksia ottaa, kun vain muistaa kiristää mutterit. Tein testi.98% ruuveista löystyny. Pudonneet osat Herra  on hävittäny. Kuitenkaan ei paniikkia!  Nyt kyllä leikkaa kun moottorisaha.saisi vaan käyntiin  Oisko paha?
***
KAURAPUUROLLA päivä alkaa, sanovat terveyspingot, nuo tytönhuppanat suuressa etevyydessään. Herra ei kyllä ole tottunut kauraan. Saa mahanpuruja. Sitten tahtoo mennä plörinäksi ja päästöjä pukkaa. Taisin mainita jo oireista. Spelttiä eholle saattas nousta avaruuteen.
***
HERRA sijansa saakoon, Purasu ei tee haavaakaan. Koeran hampaisiin jos joutuu jäläkiä syntyy kertapurasulla. Takapää ei pure- eikä hauku. Hampaissa sen salaisuus- tai ainakin tuska ja jäykkäkouristus- Mikäkö koira? Meissä jokaisessa on pieni koira joka mielellään haukkuu - jopa puree! Hau!
***
KIINASSA jos koira falskaa se pannaan makkaraksi. Koiransielu ui syöjän liiveihin ja siitä seuraa kamalia. Mutta seon taas eri juttu eikä kuulu gategorijaan - vaikka korija onkin. Tähän tyytyen peli on pelattu ja on aika periä voitiot! Huommenna palataan jos Herra P suo.