ROPINAA.
***
Keväistä huomenta! Ilimoja pitelee. Tuulet hurjina vinkuu. Rauhaton ei saa paikkaansa, Luoja ilimasa asettaa ennenmin kuin paha akka tapasa. Tuurilla seilaa laivat merellä eikä mollilla ole sanan sijaa. Kaikki riippuu tuurista. Sana sijansa saakoon, jotta me kelvolliset olisimme!
***
Kelvottomat katselee sioittumiskohtaa. Tuskalla synnytetty ei pääse helpolla. Historia toistaa, tuskin poistaa, maailman tuskaa. Tulevat katsoo jalansijaa ja suuria saappaita.
***
Maa makaa pommiin ja katkera on kaiken loppu. Ilmassa riippuu Damokleen miekka. Suuret sanat suuta halkasee ja ahaneella on paskanen loppu. Jokaisella yksi ääni!
***
Mutta ei mikään hoppu ole väittää tehtyä tekemättömäksi. Eikä kissanpojilla ole silmiä. Mutta katso ken kuuseen kurkottaa voi nähdä puun metsältä. Suuret kuuset tarinoi menneitä, mutta tulevista ei tiiä mittää.
***
Vielä honkia humisee. Tuulesta tempaistaan myllyn käyttövoima. Vihreä sähkö tuotaa tulosta - tekijöille, kuluttajat maksaa viulut joita piru soittaa. Vihreä vallankumous tyhmyyden riemuvoitto. Kyllähän me, mutta nuo muut
***
Tuleva päivä kaiken muuttaa voi. Halla hyytää hyvän mielen ja pakkanen panee alimmat aijanvitakset. Lunta tulee tupaan pyytämättä ja kinosten alla on mennyt kesä! Kuka voisi armahtaa kiusatun lihan. Henki lähti käpälämäkeen .
***
Sorkkien ropina antaa vastakaikua olemattomaan. Revontulet palaa sähiten ja tuo terveiset auringosta. Pilkku komijassa ei mittää haita, Ainoastaan kaunistaa!