TÄHTISSÄ NÄKYY.
***
Viikko lähteny  käyntiin kuumissa merkeissä. Pyhänjäännökset  joutaa pyhittää, että ne puhtaat olisi. Kohta niitä taas tarvitaan. Vettä virtaa Vantaassa eikä virta venhettä vie - moottorissa voimaa joka voittaa luonnonoikut. Anna meille ja katso hän antoi - pahakin sai palkkansa. Ja Putiini leikki " seuraa johtajaa" Rumppi nuoli persettä. Nam!
***
Komeat on ovet rahamiehillä. Siitä ulos siitä sisään siitä mun matkani pitää. Kaikuvat kellot ja elämänvirralla käy kolea kuolemantuuli. Vain huuli pyöreänä katson miten mahdoton mahtuu olemattomaan. Näkymätön tuli näkyväksi. Kato konnaa!
***
Pajupillit soittaa laulujaan ja särähtäen kielet katkeaa. Lääkäriin ja kieli jääpi kiinni. ei vienyt kissa nyt suu on lukossa. Avain hukassa, eikä tiirikka tuo ratkaisua pulmaan. Ratkaisut vaatii viisautta ja tiplomatiaa.
***
Hohhoi vasta puoliyö tää, miestä syö ja antaa aihetta ? Ilman vaihetta ei vain  voi vaihtaa. Raha kaihtaa pieniä kukkaroita. Suuret setelit vaatii tilaa! Onko sulla hiki? Otsasi hijessä……...
***
Tästähän se käönnistyy ja mennee mehtään. Mopo keulii jo. Syksynen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kannonkolossa on ahtaus. Suurin silmin silmäilen silmittömässä , korvinkuulumattomassa pimeyksissä. Vettä tulee, mutta minä vaan odotan. Kuvittelu helepottaa.
***
Minä odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kurkkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka muori löysi jo vaarin, ei se tilannetta muuta. Romantiikka  eikuivassa kuki!
***
Paree on silloin - kun nuorteat kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu. Ikä vain numeroita, uskoo kentahtoo!
***
Kantokyky näyttää heikolta selkä notkolla ja pidädyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta. Iltarusko kaiken pahan poistaa.