TOLOKKUNA!!!!!!!!
***
Viimestä viijään! Eipähän tuo vanhus taida paljonkaan hanttiin pistää. Tolkku vuosi- Pelkään - seuraava voikin olla sitten jo vaikiampi tapaus. Eikä voi kun kattua ja ihmetellä! Vuosi vanahan vanahentaa...
***
Elä jo muuta sano näehen ihimmettelyjen kanssa. Itekki oon ihan ähmeissäni kun eijoo ratekija valamiina ja ihan kylymiltään on turhaa vaevaotua suurempiin rojekteihin. Toesaalta puhtaalta pöyvältä lähetään.
***
Arvaelun varassahan se tuleva on. Kaekkia voe sattua.
Suatanna kun vielä jos joku taoti isköö niin sitä männöö arvuuttaan liäkäreille mikä vaemaltoo. Sehän on kuin kuritushuonevanki menis anommaan lissee kakkuva. Parempi seon kattua kun katua.
***
Ei minä ymmärrä. Huokaellaan kuinka se hanurista on koko elämä, ja sitte kun näöttee, että homma alakaa olla siluvei, niin eiköhän kynsinhampaen yritetä kurjuutta jatkaa.
***
Maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniittijä?
***
Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.Helepotusta ei näkyvissä!
***
Sitte kehutaan kuin joku sankari kuinka kovija tapuja naamaan nakellaan, eikä pieruun tuu mittää lisäsoentija.
***
Kaveri kattoo kunnijoettaen, saattaapa hatunki raapasta päästään. pyytää nimikirijotusta ja toevottaa lujjaa kestävyyttä saerausharrastuksessa. Me ollaan sankareita - melkein jokainen!
***
Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa.
****
Mikäs seon lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen. Siitähän se riemu repijää.
***
Toevon mukkaan kellää ei huumorintaju lopu. Ilosija ollaan aina! Kaikesta huolimatta Iloista v,2020. kaikille kamuille! PEUKKUJA UUDELLE VUODELLE PYSYTÄÄN NAAMARIISSA TOLOKKUNA: