KERRAN VIELÄ POJAT.

 1. ***
  Tähän sitä nyt on tultu, tämän vuuen viimmestä viijään. Uusi jo on oottamassa kohtun suulla. Pää on jo näkyvissä. Lieneeko heleppo synnytys, vae menneekö imukuppi tae pihtihommiksi.
  ***
  Kohtapa se nähhään. Tuli vaen tuossa mieleen, että tavallista viisaampi se on ollunna se veikko joka on osannu iliman tietokonneita laskija vuuen pittuuven niin tarkalleen. Senki ettei homma satu nappiin , vaen pittää joka nelejäs vuosi ryntäöttää yksi lisäkierros.
  ***
  Ei jumankaota. Kyllä siinä menisi hummeeti sekasi tavalliseta ruvisleivänsyöjältä. On se tuo maalimankaekkevus niin monimutkanen kokonaesuus , että siinä pittää olla vähintään nero luonnostaan. Eihän tavallinen kirijaviisautta lukenu pölijäke mittää ällyä. Se vaen hokkee sitä matraasa kuin Mikki Hiiri merihatässä.
  ***
  Nyt kun eletään näetä jumalattomija aekoja. Tae Raha-jumalan kumarruksen aekoja se moneltaki unohtuu, että kaekki eijoo hetikää miltä se näöttää. Ihiminen on koettanu pikkusen pintaa raapija tojellisesta tottuuvesta. Se voe olla palijo pelottavampi kun kukkaa ossaa arvatakkaa.
  ***
  Perkule! En tiijä jos alakasi ennustajaeokoksi. Pitäsi vaen vettää pitkähamepäälle ja alakaa höpistä kaekkija semmosta mitä muut ei taijjua. Lavastasi jonnii ihimetevon. Onhan näetä illuusioeta! Voesi olla rahakasta touhua. Se kun immeinen mielellään uskoo semmosta joka eijoo järijellä käsitettävissä. Pittääpä jäähä harkittemmaan.
  ***
  Se onki sitte v2018, kun seuraava istunto on. siksipä lienee paekallaan toevotella:
  HYVÄÄ JA ONNELLISTA VUOTTA NAAMAKAMUT, 2018.