Alusta sen jälleen alkaisin..........Maanantaita -kanssakulkijat. Taas on kumminkin päästy hiukka + puolelle +0.2 mittarissa. Lunta lupaillu - saa sit nähä!
***
TALAVELLA aetassa ei tarkene. Vakkuutus ei vastaa, eikä pane vastaan paitti jos vastaa käyttää saunassa, niin tulee vastoinkäymisiä jos on vihtamiehiä. Vae samakae se sille ja senpuoleen. Alakaa olla syytä huoleen kun kauniit on  rohkeita mutta vetoakselit siellä pokki. Vekselit pyörii.
***
NAARASPUOLISEN hätä ei kauaa kestä. Juhannuksesta jouluun jos sitäkää. Hätä käessä sitten lentelee munimaan muihin pesiin. Kolopesijälle kolo on elintärrkiä. Puhtaus       on puoli ruokaa.  Ei niinkään pönttö. Kottaraisella joukkosurma kun ei vapaita pönttöjä. Varpuset ja paskanärhet ovat tehneet pöntönvaltauksen. Talvella tarjolla joka lähtöön.
***
KESIIN saa hohtoa jos on  rohtoa kun ei ajattele huomista päivää. Elää tässä ja nyt, monikaan ei älynnyt että eilistä takaisin ei saa. No jaa onko väliikään? Eilisellä oli omat murheet.Huominen luppailee sajetta. Ja jos kessään kurkistaa niin hellettä piisaa.
***
VÄLILLÄ suututtaa välipäät. Muutenkin alapäässä kulkee yläpään viisaus. Suunnilleen suurin silmin voi kokeilla katsoa huomiseen. Näkyykö mitään? No, johan kumma. nainen vaalea tai tumma . Ei sen väliä kunhan on väliä.
Välistä tuntuukuin olisi ahtaassa ravossa, toesinaan ei. Ota tuosta selevää. Jos saat!
***
ASIASTATEHEN lienee asittomin asia se kaikista asijattomin asia. Se on asija jossa ei oo kun pelkkää höttöä. Hyvin harva sen hoksaa , mutta katseleekin silloin oksaa, naru olalla ja vaseliinia plakkarissa.
***
VOISI olla nykysin tarpeen, yksilönsuojaksi laittaa hirttoköyteen varoitus: "Voi vaikeuttaa henkitystä ja estää verenkiertoo". Kuinka monta vainajaa pelastuukaan? Eikä päiville loppua näy, jos hyvin käy kattelee vielä harmajan kiven läpi. Ja se on paljon se! Ny venkoelu sikseen, vae pittääkö selevittää MITÄ SE ON? Koettakaa pärijätä. Moi! -O-‎‎23.‎3.‎2015