... seon pijelly ja mikali maalima pyssyy pykälässä niin riittääpi etteenki päen, aenaki niillä jokka elävijen kirijossa pysyvät näenä hektisinä ja erikoesina aekoena. Hiekansyöntiin menijöellä on omat murheesa ja taevaanilosa? Niiton vaekija mennä arvaeleen.
***
ONSE TIETTYselevää, että jos ei ihimeitä satu niin sitähän on aekaa vielä semmoset 20v, Sitte se  saattaa olla meleko jämmäös kun tullee törmäös sen asteroetin kaa. Siinon leikki kaokana jos kohille sattuu. Tietemiehet laskeneet, että aenaki läheltä sitten  mennee jos ei peräti kraapase tuosta kylestä?
***
SANOVAT että se asteroeti on muutama kilometri läpimitaltaan ja on jäätä ja kiviä. Ja sehän kiitää meleko votakalla tuolla avaruvessa. Meleko huikosen ehtii 20v kulukija, että kaokana se vielä on. Sittei sanottu tulleeko eestä vae tuuppaako takkaa vaeko kylykeen palliksi ajaa. . Yhtäkaekki, aenaki siinä ettonet häeriintyy jos siihen välliin jää.
***
KUULU olevan tuhovoemaltaan muutaman tuhannen Hiroshiman atomipommin luokkaa. Voe pojat kyllä siinä voe aamukahavi luiskahtaa väärään kurkkuun. Tae jääkö peräti juomatta`?
**
NO EIKÖPÄ nuita lie ollu ennenki moesija möykkyjä joeta tämä pallo on avaruuven tyhyjyyvessä väestelly niijen milijoonijen, vae liekö milijaartijen vuosijen aekana. Yhä se vaan Tellus seilovvaa, eikä tee heikkuvakkaa-
***
ONSE meleko ihime kun vaohti pyssyy melekeen sekunnilleen samana kun heitetään lenkki aorinkon ympäri. Kuinka pitkä huikonen se lienee? On kae se joku viisas laskenu. Kuinka lienee kova tuntinoppeoos? Silläpä ei suurija merkityksijä liene?
***
Maalimassa monta on ihimeellistä asijaa.... Tämmöstä tännään tuli mieleen, huomenna kae jottae muuta. MOE! -O-‎31.‎10.‎2013