LUSSAA!
***
Niin se vaen tämähi vuosi lähti menemään. Monta tuntia on jo pyyhkästy urakasta poekkee. Jos näen heleppua on niin ei hätiä mitiä, kuura-aamuja toki tullee, mutta kuuluu kaavaan.
***
Lussakelejähän se tämä ihimisenraato haluvaesi niin fyysisellä kuin psyykkiselläki sektorilla. Mutta kumpikaahan ei oo itte päätettävissä. Näen ollen on kopolla kourin ooteltava syvän pamppaellen mitä kulumantakana oottaa..
***
Tuulenheiluteltavissa ne on tuurit tännäe vuonna. Sattuma korijaa satuvaan. Luulis että viuhkat oesi kääntyneet osottammaan yläviistoon. Uuvenvuojen luppaoksia en menny tekemään. Seon yhtä tyhyjän kaa. Sitä kun ei ennää illalla muista mitä aamulla tuli luvattuva.
***
Ja hittojako tuota suunnittelemaan? Olla tössöttää niinkun tähännii asti. Tietosia pahheita eijoo. Tosinhan niitä kuulema pitäs olla. Naeset rakastuu renttuihin ja sillä sektorilla on toevomuksen varraa. Tosin tuoki virtuvaalina jahoureissa.
***
Olipa miten oli. Pääasija että asijat ovat jollahi laella.Leipee ja lämmintä riittäs ja eipä se haettaes vaekka muutaman sokuripalasen saesi imeskeltävksi toesinaan.
***
Tosin minä en koje naotinnoksi istuva jossae katsomossa kuuntelemassa jonku hoelaamista tae tyhyjän aekasija massatapahtumiija. Parraeten hermo leppää kun saa yön hilijasuuvessa näpytellä tarinoeta ja runojahi. Näellä keinon se pittää jatkaa. Ja luppaan jakkaa tuotoksia kaveerille fb-seinällä, tykkäspä sitte tae ei. Näellä mennään!