OSA.55.
 - Kato hanuriisi saatanan kyttä!
 - Nyt kun tässä on juteltu paskoo ja perättömmii koko ajan niin puhutaanpa välillä pikkusen tosiasiaakin. Siitä Rimpiläisestä haluttasi tietää. Vaekkapa sen, että onko se vielä eläviin kirijossa?
 - Siitä polliisille maksetaan palkkaa, että ne tutkii, Sauli ilkkui.
 - Miten nämä nuoremmat pojat. Onko tietoa vai lähetäänkö kyseleen kaopunkiin. Siellä on sellaset pojat jotka murtaa mykänki puhumaan.
 - Oli se Jyrki Jämsän aotossa muutama päevä sitten. Ainakin se silloin oli elos...
 - Jari perkele turpa tukkoon. Kytille ei lauleta! Sauli sähähti.
 - Katsotaanhan. Eiköhän kielen kannat irtoa vaikka olet kuinka kova. Näyttöä on jo nyt tarpeeksi vangitsemiseen. Joo, Viskari talutahan poekaa hellästi, että et suurilla kourillasi riko sen luita.
 - Senpä saa ite ratkasta. Toivotaan ettei itkuun pillaha kun pitää äidin helmoista lähteä, Viskari sanoi ja tönäisi Saulin liikkeelle.
 - Sauli on hyvä poika, mutta huono seora on sen vienyt huonoelle teille.
 - Ymmärrän äidin tuskan. Me tehhään vain työtämmä. Yhteiskunnan sääntöjenrikkojat poemitaan kaltereijen taakse miettimään tekosijaan. Nyt olisi hyvä aeka palijastaa kaikki lakien vastaiset asiat.
 - En minä ole tohtinna puuttua poekijen tekkoehin. En minä tiijä mitä ne touhuvvaa. Rahhaa oon joutunna antammaan, vaekka ei oo vakituisia tuloja. Työttömmyyskorvaoski mennee pyörien maksuihin, emäntä valitti.
 - No, me palataan jos tarvetta tullee. Saoli voe viivähtää reisussa pitempään. Sillä on kontollaan monia rikoksia. Eikähän sitä tiijä mitä kaekkija rikoksija löytyy. Jos mukana kitnappaos se tietää kakkua pitkäksi aekoo. Pahemmasta ei tässä vaeheessa tohi ies huastoo. Ja nämä nuoret kaverit heille sanon, että kannattee olla nyt iisisti. Polliisi pallaa  asijaan jos aihetta ilmenee.
 Viskari oli vienyt Saulin autoon. Kiroten ja poliisia ivaten Sauli repi suutaan. Tikan tullessa paikalle Viskari uhkasi jo hiljentää miehen.
 - Antaahan poitsun keohkota jos siitä ilosa saannee. Nyt lähettäänni sellasen herran puhheille, että siin tutisee vaekka millaesen rakkarin polovet. Kumarainen kun suuttuu se lätkäisee tuollaiset rääpäleet kuin kärpäsen littanaan
(jat.