Perijantae. pakkasta -20,5. Kaokolämpö lämmittää. Huommenna saunailta viimestään sullaa jos sattuu jäähän kutasee.
***
Tosi on ei tohi savusaonaan tulla. Siinä kävisi väärin ja pahasti. Pimijässä tormäelee kivikasa kiukaaseen. Ja siinähän on monta turmaa tarijolla.
***
 Kivenmurikka kun puttoo varpaalle ja vielä kuuma.  seon tie lasarettiin selevä ? Ja aotappa armijas jos sortuu lähellekkää lekureita. Ne on päevät äkkiä luvettu ja hauvankaevaja peittää saeraalan vahinkot ja erreökset - eikä koera perrään haoku!
***
Niin aena! Jo vaen tärkeintä on liikkuva. Helepoen homma on alaspäen. Vaen perkule - antaa mennä alamäkkeen. Kyllä se kerran pysähtyy.
***
Tosin kun tässä ollaan pallon päällä niin pitkähuikonen seon ennenko ollaan etelänavalla. Sitten tiijä kestääkö perse merivettä? Liekö sillä merkitystä. Maalimassa monta on ihimeellistä asijaa...
***
Eläkekerhojahan on tänäpäevänä jokapitäjässä monta.
On temarija ja komukkaa ja keskikarkijaa, Siellä täällä jo persuakin , kaekissa sama tyyli. Juuvaan kahavija ja juorutaan poessaolevista. Niin ja käyvään reisaamassa pitkin ja poekin.
***
 Ihan sitä meinasin. Eihän huppanoehenkerhoon hevillä pääse. Pittää taetaa tanko ja valssi. Vaen vielä se siitä jos entinen tyyli säelyy. No, miksipä ei?
***
Tätä meikäläesen blogija voe käöttää tojistusaeneeistoksi mihin vae. Aena lähtee. Vaekka kivensissään jos halu on. Vae samakae se sille haettaa. Ei se sivu leivästä vie?  Moi! -O-‎‎23.‎1.‎2015