...tänään - Mora kädessä juoksee mummo ja ihmeiden aikana antaa papalle kyytiä, voi tuota Lyytiä. nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... oikeaan osokkeeseensa. Mutta palajaako? Rahat on lopussa ja hopussa faari huomaa tilaisuuden. Se oli vikapisto. Faarin päivät on luetteloitu.

Tasonlasku ja meteliä? Vipinää peiton alle
ja sammuttakaa tulet ettei märkä pala. Suuri kala... on merrassa. Piruko.. Piru sen tietää, mutta sietää olla kiitollinen vähästäänki.

Itte asiassa sanoihin hirttäytyneenä, alkaa näyttää että asiapuoli on niskan päällä. Jos on nii - se hyvä, vaan jos eijoo seki hyvä. Riemmua repii kummastahhii jos sattuu sille päälle.

Kana tuskin kuopii huomista päivää. Eilinen kavonnu. Etintäpartijot liikenteessä, ja minä vielä tässä. Voe suksentuohta ja mäöstimet varara ja hohtimet ja suunnaton moukari.

Pussit heiluu, jos ei pysy paikallaan. Kassit täynnä kaekenlaesta kammaa. Anttilassa alennusmyynti! Sitä sammaa saa halavalla. Hyvä maksaa.Rahamiehet ei pihistä. Paitti rahanaiset pihtaa. Eivät tarvii vihtaa. Hipijä huononee ja rypyt syvennee. Ehtivat mukaan jos ei niitä jätä. Nou hätä, aena tullee seoraava, kun oottaa jaksaa. Mitä se maksaa? Se on taas kokonaan eri júttska. Paitti jos hätä on pahan näkönen. Voi olla että kukkuu käkönen ja munii. Toisen pesä lähempänä kuin pussin suu - juu - eikun munimaan...-O-‎12.‎7.‎2013