...oli pahottanu mielesä kun meikkä muka sorsii persuja. Oekei oli vaevautunu postija laettaan. Kiitosta vaen mutta persut on mun mielestä ilimanaekusia meuhkaajia, vihapuhheijen ja eripuranlietsojia.

Persut? Luoja heistä varijelkoon. Tuntuuhan nuo olevan rietautuneet villiksi kaluppisuosijon  ansijosta. Piru heijät periköön.

No, piilopaekka löytyy. Lisäksi hyökkäös on paras puolustus. Se persu viirus ei pääse itämään kun käö siilipuolustukseen. Piikit tannaan -kele ja silleen. Vielä kun niille villaottaa EU-lippuva niin paesuvat uhossaan, että käö kuin sille entiselle sammakolle.

Kovijahan ne persut ovt uhuammaan ja muka tarijuaa paremmat kampanisut! Soppiipa tuota eppäellä. Elä lapsi pieni usko mitä vaan, älä lapsi pieni taho mitä vaan sillä tosiasiat rikkoo soittorasijat, persu sua nääs aena huiputtaa.

***

Kah saattaapa tuo olla noinnii, vuan saattaapi se olla toesellahhiilaella. Tosi on että tikitaali on antanna töllön tutkimiseeen aevan uutta ulottuvuutta. Suap arvata mitä millonnii tapahtuu ja sen rätinän ja räsähtelyn voe kuvitella vaekka hevimussiikiksi. Mikä tässä on ollessa. Pelekkää naotintuva. Mitä meillä olikaa ennen sähkövempaemija? No, ei mittää.

Perkele kun tulisikki semmonen katkos ettei mikkää liikkus eikä homma hievahtasi. Näkisivät perkele mihin tämä pätkiminen johtaa. Markkinavoemallahhii oesi luu kurkussa, ja osakesalakku oesi täönnä perseenpyyhintäpaperia. Katootaapa saatana kuka se viimmeksi naorraa ....ja kuka itkee.  No, ny meinaa humma hypätä laokalle. Pannaampa raohottummaan. -O-26.9.2013