taasen se lykkää lepopäevää vaekka eilenki oli tekopyhä. Mitenkähän sitä jaksaa arkina maata kun pyhijäki alakaa olla nipussa. Reenaosta se vaatii ja sitkijää mielenlaatua. Ei parane änkyröijä vaekka suuremmanki pyhärypäs yllättää.
***
Jaa eihän sinne oo ku reilu kk kun taas vapistaan joulupukin eessä että minkä tuomijon ukko antaa vuojen vajelluksesta. Oletettavasti risuja, sillä eipä oon käötös ollu aena kovinkaa hyvätapasta, päenvastoen . Riettaotta ja pahojapuhheita on lipsahtanu naamanaokosta. Se ny vaen joskus tahtoo kontrolli pettää. Palijo tietysti voe pistää vanahuuvenhöperyyven piikkiin. Ei kuitenkaan kaekkija.
***
Noo,Seon tämä nykyaeka niin suvattevaesta, että sitähän suvvaetaan ja jopa palakitaan, kaekenmoenen riettaus ja rötöstely. Kaekki on sallittuva. Kaeppa se on niin hyvä. Mistäpä minä voesin sen tietää, vaekka toesinaan pittää siunaella mielessään maaliman menuva.
***
Eihän se tietenkää tuo sivistys oo kun pelekkää pintakuorta se vanaha apina siellä on jokkaesella meleko pinnassa. Pikkusen pintaa raapasee niin sieltä löytyy juluma peto joka ei hempeile vaen vihan vimmassa tuhuvaa kaeken.
***
Tästä on selevä osotus kun silimäelee viikonvaehteen uutisija. Monella suunnlla on pantu ranttaliksi on raeskattu ja monelta viety se aenova. Siihen vielä kun lämästään päälle vahigot ja luonnonmullistukset niin jo vaen uutista syntyy .
***
Samoten suruva ja murhetta ja eipä tunnevalikoemassa kostokaan ole tuntematon käsite, näen pahankierto jatkuu. Seon elämää se.