ILIMASTO
***
  Jäätävänä hyökkää hyiset tuulet ilimasto-vouhottajien niskaa. Sinisin huulin ja vilusta tutisten he vouhkaa: Sen on Pakko kuumentua, että hysteria pysyy hollillaan.Hirvijä 1.5 astetta on faktaa. Muuttumattomat on muistot menneessä. Asia päivitetty ajankohtaan sopivaksi. Merkinnät kaikki +-puolella
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisiko toiston?
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallis puku, että köyhät näkee, että on millä mällätä.Onnenpäivä koettaa kun meillä on kesämaa. Ei hhydä meitä halla ei Siperijan pakkanen.
***
Hetki heijahti ja tinki on kärsitty. Ilottu onnenpäivistä ja siitä kun oli naapurissa häät. Akalla sitäkin nakattiin, vaikka ei se oo häävi itekkään.
***
Miehen silmissä katkerat varjot ja sylki tuo suuhun sanoja. Sammakoilla vapaapäivä eikä konnaa työt rasita eikä väännä selkäpitä kumaraan. Hyvä niin! Siitä se kummenee!
***
Kurssia pukkaa että osaisi näitä kulttuurin monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Eikä se tästä parane, hyvä jos vähän kummenee. Jos sitäkää- Voiko sen selvemmin sanua? Toki, mutta en haluva. Joku voe uskuva että musta on valakija.