HORINOETA.
***
Vaekka on sunnuntae niin ei paniikkia. Päevän päästö kumminki pittää rustata,  ja tehä pientä askaretta. Hupsista ja taas on päevä illassa. Nukkumisseen ei palijo aikaa jää. Puolikymmentä tuntia kun horrostelee särkyjen kaa nin seon siinä- Sitte oes pahemmin jos ei pääsis sänkyn pohjalta.
***
En ennää muista mitä sannoen - tae aenakin ajattelin, mutta aevan ennen näkemättömän viisasta, jota vaelle ny lukija väkisellä jää. No ei sille maha mittää - jospa se vielä pallaotuu?
***
Jottae ylimaallisen viisasta se lempo oli. Vieläki puistattaa kun muistaa kuinka yksinkertanen viisaos mullistaa monimutkaset asijat. Jos joku asija askarruttaa, niin se ratkijaa panemalla järkivähä liikenteeseen. Sillae yhteisrintamana.
***
Eikö se arvoisa lukija tiijä? Nerot rahamiehet ne meitä tolloja perässään haalaa hyvinvoentiin. Seon meleko kapija asia minkä mehhii on yhteiseen kekkoon kannettu.
***
Ollaan paremminnii oltu niitä poes viejiä. Vuan tämmöstäpä se. Ja tämähän eijookkaa pelekkää rahhaa, vaen se on pyhhää rahhaa joka on päästetty taevaassa niin se on päästetty maanpäällä. Jyrkät mäjet on takasitullessa myötäsiä.
***
Iloitse sinä raskautettu kansalainen. Vielä tulee aika jota ei järkivähä käsitä. Aivan uusi elämänkatsomus vallitsee. Jämerät johtajat hallitsee ja yksissätuumin kuletaan kohti parempaa!
***
Tulukaa kaekki te köyhät ja raskaotetut ja pistäkää kärry täöteen kun tulette, sillä minkä te luovutatte rikkaalle lähemmäeselle seon tili kasvanu taevaassa. Kerran sitten pääsette naottimmaan suurista setelleistä.
***
Pakko oli pistää tuohon epistollaa, ettei mee ihan riettaaksi tämä touhu. Ja rikkaat jokka ovat keskellämme tekevät kaekkesa että mylly pyörii ja tallous tuottaa. Näin me siipeilijät saamme pitää suun suuruksessa ja huoku säelyy