...melekosta meininkijä tuo politiikka. Yhtenä päevänä puhutaan jottae ja toesena päevänä on takki kääntyny ja mietteet onki päenvastaset. Tietennii seon mukava kahtuva kun politiikko silimät kirkaana puhhuu entisijä kantojaan vastaan.

Tietennii sitä pittää kantaasa vaehtaa jos huomaa olevasa väärässä, mutta kun nämä vekkulit vaehtavat kantasa sen mukkaan kuka kyssyy.Taekka millanen sattuu olemaan ylleisö. Rikkaelle on puhheet erillaeset, mitä köyhälle. Kieli kakijana nuollaan. Se oma lehemä siellä ojassa köllöttää. SE jatkopaekka valehtelijainlupissa!

Tämä atomikeskustelu myös on varsin hauskaa viihettä. Ollaan olevinnaan niin vihreetä ja ytinvoemaa vastaan, kuitenki sitte halutaan vähentää aotoelua. Lopettaa fossiilisten käöttö. Kulukija kuitenki pittää ja sähköllähän se piili kulkee tulevaisuuvessa. Hahhah! Risuva onkapannun alle niin saahaan höyryvä joka pyörittää keneraattoria. Mahtaa tulla aeka kallista sähkyvä.

On se kuitennii mukavaa kun tämmöselle joutilaalle on monenlaesta hupija. Nuo nykyviihteet kun ei palijo innosta. Semmoset laolaa jokka ei ossaa  ja näötelmät on hanurista. Neon niin taeteellisija, muka, että tavan moukka on heti poessa juonesta, tosinhan nissä ei saa etes juonta olla. Onneksi on tämä politiikka. Teatteria vaella vertaa. Ilimasta ja naoruhermot on lujilla" Mikäpä mukavempaa? -O-28.4.2014