TASAN...
3-tiimaa on tästä juhannusviikosta kulunut kun asetun tähän pallille höpisemään joutaviA. Harrastus seon tämäki, vaekka taeto puuttuu ja lukijaat! No, ei se haettaa. Tärkeintätää on itelle pyssyy vireys tallelllllla. Kamalaa lojua punkassa - unetta.
***
Kyllä tässon virtuvaalisti perse olalla.NO, pikku tinassa kumminki koko ajan. Mikäli tekstiin uskottaan. Ja miksette uskoisi. Mutta varotus on annettu usijaan kertaan että kaekki on poristu iliman alaleukaa. Haetanneeko tuo jos höpäjää tietosesti. Kohtahan tässä höpsii höperyyttään kumminki. Kontrolli karkaa eikä saa kiinni. Rollaatorin kumit savuten yrittää ottaa kiini, mutta höperyksissään lähtee väärään suuntaan -
***
Kuka perkele tämmöstä tekstiä selevinpäin kirijottaa. Tuskimpa lukkeekaa! Mutta sille ja ähkäsy päälle! Pikku huikka Meokkovija rasvaa ajatteluelintä kummasti . Jäläkijä syntyy kun sormi tökkii ja virheetki sammaan maksuu. Silimä sihtaa puuttuvia pukstaaveja vaen hoksa on metässä. - Kattelussa.
***
Nono poeka, eihän tässä maksuja, vaen paksuja voe jutella päätyönään. Ja jos Meokkovi loppuu niin ei hätää. Aenaki syntymäviinossa löytyy  kumminkin? Ne ei ees vähene.
***
Pahalle on mennyn mallille asijat. Täötyy polovistuva esirukkoukseen, että armon saes....Pappi kun sannoo että väkevän ryystäminen on synti, vaen jos viinissä löytyy niin se on taevasossuus taattu - meleko varmasti. Vaen  mistäpä tähän viinijä.Sipsipussin avajaeset tuossa tein. Sipsit on hyviä kun muutaman välillä nakkaa naamassa olevaan monttuun.
***
Eletään riittisijä aekoja. Monenlaestahan siellä Kaamasentiellä sattuu. Kun vaen ossuu hollille. Meikä on jo siinä ijässä, ettei tajua naesten tarkotusta. Tosin, eihän kukaa voekaan naesija tajuta. Se lokkiikka on niillä niin monesti hakusessa. Saateri kun mennee mollinpuolelle tämä päästön lattaus. Jos sitä Meokovija ottas...Kippis! -