SUKSILLA
***
Täöytyy sanua- kehenosti luistaa sukset. Pituva on liikaa. Alamäjessähi on aena turvallaan. Vaekka sitä palijo maenostettaan, että oli onni miehelle kun kaatu etteenpäen? Mitä perkelleen onnija siinä on jos sattuu terävä kanto mahan kohalle. Taekka Mora! Siinä hymy hyytyyy herkasti ja voe olla että mennee toeseen äärimmäesyyteen.Itkuun pollahtaa!
***
Kyllä minusta ylleesä liijotellaan tuon onnellisuuven takija. Saateri, yhtä vitutustahan tämä on. Kurijuutta riittää joka päevälle . Eikä Herra armaha. Tosin se lienee hyvinki monella se armahtaja ... Rouva. viinanryystäminen ja huumen imeminenhän se riemun repäsee. Siitäki seoraa morkkis ja entistä suurempi vitutus.
***
Minnoon antanu itelleni kertuva, että kun on jatkuvasti pienessä pilivessä. Tehokkaan kärpässienimuhennoksen jäläkeen sitton meleko immuuni ulukopuolisille vaekutteilla! Kuulo muuttuu valikoevaksi, eikä potevakkaa Rouvva aeheota panniikkia!
***
Eholle pittää panna muuten vaen? Eikae sillä välijä jos panneeki. Kuhan muistaa välillä ottaaki. Että tasapaino säilyy. Ja maine. Ja on katetta! onko näen? kysyy hän, eikä oota vastaosta!
***
Saateri, täällä kyllä kohta kelijä piisaa ja lissää tullee koko talaven. -tana! Jos oesi sukset niin tiijä vaekka lähtisi suksimaan. Sukkasillaan ei kehtova. Suksi suksi ei luista mihinkää...kuka vei porstuasta porkat?
***
Kuten tästä huomaamme suksista on haettaa vessassa tae muussa vaakahommassa, kyykkypaskasta puhumattakaan. Paska liurahtaa kannalle. Eipä naorata. Sauvat toki on aena paekallaan. Kun ottaa porstuvasta porkat lähtiissä niin tietää että pyssyy pystyssä. Tae rollerin. Sehän on tätä.