HATUTTAA
Nuo kaekenmaaliman fippivirmat ja rahankuppaajat. Monenlaesta pyyvystä asetettaan tollomman pään menoksi. Kun alat vastaamaan johonki yksinkertaseen kysymykseen, niin sepä vieki arvaamatta  yllättävvään rahanmennoon. Se homma pittää katkasta heti kun huomaa, että rahhaa on jo imastu, etkä voe mittää. Oma moka! Sen jäläkeen en oo sortunu, enkä sorru.
***
Sattupa vuosia sitten,  kerran itelleni, että aloin pellaamaan.  Jonkuasteisessa innostuksessa, että tässähän ollaan tietomiehijä."99% suomalaisista vastaa tähän väärin???" Minä pölijätietenki halusin näöttää : Täältä pesee ja vastasin ihan simppeliin kysymykseen, En muista miten se jatku, kun viiksettää vieläki. Oli jottae 20E jonka olivat puh,laskussa imasseet. -tana!
***
Entäpä nämä helekatin vipinkaoppaajat,rakastajat  ja arvontojen pyörittäjät? -Olet jo voittanut! Laita vaan postija ja ilmoitamme miten saat rahasi. Vittu kuka hullu rahoja jakkaa ventovieraalle? Aena on pukinsorkka takana ellei peräti pirun...Siinon joskus urakkata poestella niitä sähköpostista.
***
Jussiki se lähenee ja monenlaesija koeramiehijä vajeltellee jo myymälöijen lähitienoella. Enimmäkseen ovat mäöräkoeramiejijä. Vaen kilttejä niillä ne koerat on. Kiltisti kävelee isännän rinnalla.Siinon rovunjalostus sattunu kohilleen. Aenaki päätellen isäntäsä vappaotuneesta hymystä naamalla.
Isäntä on itte selevästi ulukoilumiehijä. Nenässä on terve puna ja jalan liike on lonksahtavan retee.
***
Mäöräkoeran kusettaja on enimmäkseen miehenpuolinen, naista näkee melkoharvoin koiraa taluttamassa. Autoon olen joskus nähnyt koiraansa pakkaavan. Hiukan häppeilen vilikuillen ympärilleen.
***
Onhan se koiraurheilu varmasti monelle rakas harrastus, varsinkin luonnon helmassa Jussin yönä koiran kanssa leikittely on mukavaa ja aineenvaihuntaa kiihottavaa.
Mitä sitten myöhemmin tapahtuu jätän itsekunkin oman havainnon varaan. Yöttömässä yössä voi havaita uskomattomija asijoita. Aamu sitten palijastaa yön orgiat.