Kylläpä vasuri rikkaalla on sitte laolussaan eri nuotti ja sävelmä. Kun on hienot juomat ja pöytä korijana. Ei tarvii  töristä joutavia. Meikälläkin voe muutama ropo heltyä reppanan aottammisseen, kun viimenki on laolussa tottuus takana ja muutenki aeto tunnelma. Vuatteet on resut eikä mihin pääsä kallistaa. Vaen mitäpä sitä ei tekisi aatteesa vuoksi?
***
Eihän henkiset rikkauvvet oo raharikkaelle tarttunu. Sitä ne jullittaa sammoo vakkoo ku kyntöhärkä. Välliin kourassoo rahamassija, että onneksi on tuota rahhoo, vaekka se onnii kasinopelleissä tiennattuu. Vuan eipähän sitä rahalla ou silimmijä . Se ylleesä kerräötyy semmosten taskuihin jokka ei joo ikkää olleet ärijänteessä, eikä nähänneet kuurraaammuja.
***
Vitun aatteistakohan ne tuassii selittee. Hyvä että on jokukaa vaate jonka pistää niskaasa kun  paennuu sitä jokapäevästä leipäkyrsää hankkimmaan. Aatteet ei tuo reikäleipää pöytään vaekka saarnaa kuin Ruuneperi - mustan valakijaksi. Työtä pittää puskija tosissaan. No me kelekasta puonneet koetetaan siirtyvä armopaloja napsijen päevästä toeseen.
***
Hyvä kae seon ökyeläjjiin rehevastella kalluilla ja puutarhavehkeillä. Vittuvako semmosija tarttee meikäläenen jolla eijoo puutarhaakaa? Hyvä että saa kaopasta jottae porkkannoo tempastuu. Vae voe vittu , eijoo kummoset rehevastelun perusteet. Kanervan Ilehän se hoetaa puutarhaa kännykällä. Se se on meleko poeka.
***
Aenahan ne rikkaat on peilaellu niitä vehkeittään. Moni akka kahtoo että kommijat on, vuan kun eivät toemi. Mitä helevetin keohkuvamista niissähi liennee. Sitä setelli rahalla voe entrata kalujaan vaekka mihin malliin! Vaen sehän passaa itekunki pelata siihen malliin ku haluvaa, mutta saa kae sitä vatuloija? -O- 7.7.2014