... ne nuo terveösintoelijat tekkeet hyvvee jäläkkee. Sitä jos on kuinkaki raotanen terveös, niin niitä kun kuuntellee kotvan niin kohtapa tuntee ihtesä niin saeraaksi ja väärineläneeksi, että on ihime että huoku on jälellä. Niinpä jonottaan arvaoskeskuksiin ja napsimmaan sitte pillerrii. Kummahan on jos ei henki ala olla hakusessa itekelläki.

Tällä kaekella on hyvinki suuri merkitys työllissyyteen . Liäkärit suavat suuren korvaoksen ja erreökset peittää hauvankaevaja. Ja aena kilisee. Suakelj! Jottae valonsäjettä sentään työntee tähän aenasseen kurijuuteen.

Kaekki kun meikällä on mennynnä vituralleen. Kukkaa eijoo tekstiviestiäkkää lähetelly saatikka postia. Eijoo syytetty seksuvaalihäerinnästä, eikä muustakaa riettauvesta. Vaen ruoka on maestunu eikä janossakkaa oo mittää vikkaa. Tosin puteööi on pohojillaan ja verekseen eijoo nappulaa.

On tää yhtä kurijuutta ja ilimanaekusta pelleilyvä tämä ihimiskunnan  koko hommeli. Tulisi maalimanloppu ja panis silijäksi kaekki systeemit, eikö tuosta jonkulaesta maenintaa tulisi tapahtumakalenterriin.

 Sama kitinä jatkuu ja väärin ajotettuja kohentumisyrityksijä suoritellaan. Mitä helevetin hyötyvä silläki lienee.

Kesä kelit tulossa, että kehua saes rakentaa rouvimmasti, vaen kun puuttuu piirrustukset. Eikä sokkelikkaa oo rapija, Vae eiköhän se kunto lähe nousuun kun potkasee rollaattorija nohevammasti. Tosin siinäki riskisä. Joutuu tutkaan niin seon niskaan sakkuva. Mahtaa mennä lusimiseksi? Millä niitä rahaton sakkoja makselee`? -O-16.5.2014