...monenniilaesta asijaa, vaen suurempata tulosta eijoo sinne saamapuolelle kertyny. Tuuttiin ja käsittellyyn oon työntännä vaekka minkämoesta muistikuvvaa, Kuva on mennynnä hyvinnii selekijänä rosessiin. Vuan mitä sitä kissanpaskoo! Kun tulostusaokosta oottaa jotahi, niin eipä työnny muuta kun pelekkää veskipaperija.

Semmosta pehemijjää. Empo vae Lampo vae mitä pirruja niitä? Liekköpä tuolla niin välijä kuhan on jotahi tullu? Vaen siitähän se onnii kerräöttäny sen haasteen tae ropleeman, miten vaen haluvaa.

Jos sen ottas haasteena, se pitäsi lähtijä kaoppaamaan Jutta Urpijaeselle pyyhkeeksi. Aattelin vaen kun se tuntuu alavariisa istuvan pöntöllä päevittämässä Naamakirijaa. Oeshan se somasta välliin pehemijällä Empolla pyyhkästä ulostuselintä. Se voes antaa aevan uusija sävyjä Naamakirijan päevitykseen.

Jos taas päävyn tuohon ropleema tilemmaan, niin sehän vissiin otattaa yhteöttä tuohon ympäristöministerriin? Ehämminä tiijä vaen oon kuullu, että seon puhtauven ja siisteyven perrään jumalattomati. Näömpä ollen voesin jäähä historijjaan ympäristöhyväntekijänä, ellei peräti peräti messijaana joka toe valkeuvven tähän synkijjään maalimaan..

Jäännii oottammaan neuvvoja. Tekka voette siis äänestää,. Jaa tae ei, riittää aeka hyvin. Sitä en palijasta että kumpi merkittee jaata. Minä ite sen ratkasen niin ku Harkimo tiilinkantajjaa valitessaan. Olokaatten armoetettuja Herrassa ja menkää hyvin, sillä aamu on vielä nuori! Tuomijonpäevä eijoo vielä koettanu. Aorinko paestakoon ja hymy naamaan, ny on kevät-O-10.4.2014