HYVIÄ!
***
Rinta rottinkilla on melkein jokainen suomalainen. Maailman parraeta oomme - sanotaan - vaekka eppäelen että sen teki nuo lätkäjoukkue. Muttta voihaaan siitä ylypiä olla. Sanotaan ny: HYVÄ SUOMI!
***
Meikä ei niin perusta lätkästä. Nahkat silmillä katselin  kun NukkuMatti posotteli lapi lankkuaijjan. Ei käynyt kuinkaan, tuli vaan lankulla päähän mutta ei se mitään - kerran kirpasee ja sitten palaa muisti ja päreet. Näin on näreet vaikka voehan se olla toesellahhii laella!
***
Kehua tuskin jaksaa kiittämätön, mutta kissa elää kiitoksella ja koera päänsilityksellä. Siis kiittäkäämme ja silittäkäämme lemmikkejä. sillä kissanruoka on kallista. Toki koira on kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta jos antaa sille hirvenkoipia jokohan pelittää.
***
Humeetti tässä kierroksia ottaa. Ei haittaa, kun vain muistaa kiristää mutterit. Tein testi.98% ruuveista löystyny. Pudonneet osat on kattelussa. Kuitenkaan ei paniikkia! Mulla tää uusin on ollut remontissa. Pyöri nääs vastapäivään ja nakkasi eilisen paskat silmille. Mutta paskatkos siitä? Nyt kyllä leikkaa kun moottorisaha. Hummeetti pöyvälle ja asennettiin suunnanvaihdin. Saa nähä oliko välitys oikea, vai välittääkö lainkaan, tiedä vaikka menee vihan puolelle. Seon niitä hevosen murheita - tai aasin! Oli miten oli niin takkuu kiristää mutterit ja ehkä pinnankin? Oisko paha?
***
HAUKKU sijan saakoon, ei tee haavaakaan. Hampaisiin jos joutuu jäläkiä syntyy kertapurasulla. Takapää ei pure- eikä hauku. Hampaissa sen salaisuus- tai ainakin tuska ja jäykkäkouristus- Mikäkö koira? Meissä jokaisessa on pieni koira joka mielellään haukkuu - jopa puree! Hau!
***
KIINASSA jos koira falskaa se pannaan makkaraksi. Koiransielu ui syöjän liiveihin ja siitä seuraa kamalia. Mutta seon taas eri juttu eikä kuulu gategorijaan - vaikka korija onkin. Tähän tyytyen peli on pelattu ja on aika periä voitiot. VOITTO ON MEIDÄN!!!